OD IDEJE DO PROJEKTA

Svi mi želimo bolji život, ‘Logička matrica‘ radi na tome

Kroz stotine projekata koje smo uspješno vodili, osuvremenili načine poslovanja za brojne klijente, sudjelovali smo u stvaranju suvremene i bolje Hrvatske. Nama je to bitno

Ilustrativna fotografija

U Istri smo sudjelovali u procesu obrazovanja stanovništva o važnosti gospodarenja otpadom, čime se poboljšavaju socio-ekonomski uvjeti i istovremeno ekološki pristupa okolišu. U središnjoj Hrvatskoj smo vodili projekte izgradnje reciklažnih dvorišta i sortirnica. Vodili smo projekte modernizacije poljoprivredne mehanizacije za OPG-ove, omogućavali OPG-ovima da ostvare svoj plan, unaprijede proizvodnju, ostvare veće prinose i budu konkurentniji na tržištu. Izrađivali smo projektnu dokumentaciju i proveli mjere zaštite sakralnih i kulturnih objekata, obnavljali oštećena krovišta, zvonike i oltare.

JEDNA IDEJA POVEZUJE SVE PROJEKTE

Ove potpuno različite projekte povezuje zajednička ideja: da svaki projekt koji vodimo i u kojem sudjelujemo bude društveno koristan.

Za uspješan projekt je najvažnije imati ispravne motive, koristiti sredstva iz fondova EU za unapređenje u skladu sa zahtjevima koje pred nas postavljaju suvremeni uvjeti života, nužnost reagiranja na klimatske promjene i želja za očuvanjem prirode, potreba digitalne transformacije, a istodobno, neprestano nastojanje za kvalitetnijim životom. Zato smo vodili i projekte izgradnje dječjih vrtića po Hrvatskoj, ali i sudjelovali u projektu kojim se podizala svijest o osobama treće dobi, vodili projekt izgradnje i opremanja multifunkcionalnog centra za prevenciju, kao što smo provodili i projekte jačanja gospodarstva i inovacija u građevinskoj industriji, unapređivali energetsku učinkovitost, promicali održivi razvoj i razvijali suradnje sa znanstveno-istraživačkim institucijama.

image

Ilustrativna fotografija

EU FONDOVI SLUŽE NAPRETKU SVIH ČLANICA

Fondovi EU služe napretku svih EU članica, a to nam pokazuje uspješnost korištenja sredstava iz Fonda solidarnosti, što smo ipak uspjeli ostvariti. Logička matrica radi na EU projektima od 2010. kada je Hrvatska mogla koristiti samo Instrument pretpristupne pomoći i kroz stotine projekata koje smo uspješno vodili, osuvremenili načine poslovanja za brojne klijente, sudjelovali smo u stvaranju suvremene i bolje Hrvatske. Nama je to bitno.

image

Ilustrativna fotografija

LOGIČKA MATRICA

Logička matrica je mala, boutique, konzultantska tvrtka s velikim iskustvom.

Osnovani smo 2010., u vrijeme kada su Hrvatskoj prije punopravnog članstva u EU na raspolaganju bila samo sredstva iz Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).

Naša znanja i iskustva odnose se na cjelokupan proces upravljanja projektima - od formuliranja projektne ideje, provedbe projekta do evaluacije postignutog doprinosa.

Poznajemo postavke sustava upravljanja i provedbe EU fondova, kao i pravila provedbe za korisnike EU sredstava.

Iskustvom brojnih odobrenih, nadziranih i provedenih projekata znamo kako unaprijediti i poboljšati uspješnost poduzetnika u osmišljavanju ideje te pripremi i provedbi njihovih projekata.

NAŠ TIM

Stručnjaci s bogatim iskustvom u području europskih javnih politika, poduzetništva, obnovljivih izvora energije, zaštite okoliša, gospodarenja otpadom, infrastrukturnih projekata, projektnog menadžmenta, investicijskih studija, financijskih analiza, strateškog planiranja i javne nabave.

Iza nas su brojni uspješno pripremljeni i provedeni projekti, investicijske studije i financijske analize poduzetništva, infrastrukture, zaštite okoliša, gospodarenja otpadom, kulturne baštine, odgoja i obrazovanja, turizma i drugih područja.

NAŠ ZADATAK

Praćenje mogućnosti za sufinanciranje vaših projektnih ideja kroz EU fondove znači da je na nama da na vrijeme prepoznamo prilike za vas kao klijenta i predložimo način za njihovu realizaciju kroz analizu prihvatljivosti i sukladnosti projektne ideje s uvjetima natječaja te savjetujemo prilikom odabira natječaja.

Razvijamo projektne ideje i pripremu projektnih prijedloga radi ostvarenja potpora iz EU i nacionalnih izvora financiranja, izrađujemo kompletnu projektnu dokumentaciju, investicijske studije i poslovne planove.

Osmišljavamo inovativne proizvode i/ili usluge prihvatljive za sufinanciranje.

Provodimo projekte nakon potpisivanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, provodimo postupke javne nabave, komuniciramo s nadležnim tijelima i ispunjavamo sve ugovorne obveze.

image

Logička matrica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:53