Samo na jednu noć

VIDEO Najvećeg fana serije Downton Abbey očekuje kraljevska noć u poznatom dvorcu

Pravi vlasnici Highclere dvorca jednom sretnom paru omogućiti će noćenje na poznatom imanju
Highclere dvorac
 Profimedia, Alamy

Ljubitelji planetarno popularne britanske serije Downton Abbey sada imaju priliku na jednu noć živjeti poput pravih plemića u slavnom domu obitelji Crawley.

Uoči premijere istoimenog filma koji je na naša kino platna stigao u četvrtak, pravi vlasnici Highclere dvorca u kojem je snimljen film i serija odlučili su izlistali svoj dom na Airbnbu, te jednom sretnom paru 26. studenog za 150 funti (približno 1.247 kuna) omogućiti noćenje na njihovom imanju, prenosi CNBC.

Naime, obitelji Carnarvon koja je vlasnik ovog dvorca još od davne 1679. godine na jednu noć ugostit će dvoje ljudi u jednoj od 300 raskošnih soba, te im priuštiti pravi mali kraljevski tretman. Onog obožavatelja koji grofa i groficu pismenim putem uvjeri da je vrijedan ove avanture, očekuje raskošna večera, kava u knjižnici, noćenje u jednoj od 300 raskošnih soba, obilazak cijelog imanja praćen oproštajnim poklonom.

Na natječaju može sudjelovati svaka osoba koja ima vlastiti Airbnb profil te nema negativnih recenzija.

Inače, Dvorac Highclere u određenim godišnjim razdobljima otvoren je za javnost, a kroz godine korišten je za snimanje brojnih filmova i serija. Između ostalog na ovom imanju John Legend 2006. snimio je video spot za pjesmu 'Heaven'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 14:16