Prostire se na tisuću kvadrata

Sjever Hrvatske dobiva novi supermarket vrijedan 7,8 mil. kn, kupce čeka i posebna ponuda

Spar je danas otvorio svoju 112. hrvatsku trgovinu, no prvu u Ludbregu
Spar
 Luka Gerlanc / CROPIX

Jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj danas je otvorio svoju 112. hrvatsku trgovinu, no prvu u Ludbregu. Novi Sparov supermarket prostire se površinom od gotovo tisuću kvadrata, zaposlena su 23 djelatnika, a uloženo je preko 7,8 milijuna kuna.

- Nakon Križevaca, otvorenjem supermarketa u Ludbregu nastavljamo sa širenjem Sparove prodajne mreže u ovom djelu Hrvatske, a ova investicija dio je naših planiranih ovogodišnjih ulaganja kojima želimo Sparove trgovine učiniti dostupnijima našim kupcima - kazao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

Danas će prilikom otvorenja prvih 250 kupaca moći kupiti kruh za samo jednu kunu, a do kraja ovog mjeseca u novom dućanu će biti moguće skupljati duple bodove za program vjernosti Tefal, a do 27. kolovoza duple markice za popuste.

Uz to, na policama novog supermarketa naći će se i posebna ponuda za hodočasnike poput krunica, katoličkih kalendara za 2020. godinu te magnetića s motivima Hrvatske, dok će se u onoj svakodnevnoj nalaziti proizvoditi lokalnih proizvođača te već uobičajena ponuda za Sparove kupce poput hrvatske junetine Baby Beef, kao i hrvatsko voće i povrće robne marke Vrtovi Hrvatske.

SPAR // PRESS
Prvi Sparov supermarket u Ludbregu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:21