Good Game Liftoff

Good Game Global daje 100.000 kn mladom poduzetniku s najboljom idejom i poslovnim planom

Good Game Global pokrenuo je natjecanje za mlade poduzetnike do 25 godina
Gaming spektakl Good Game Zagreb 2018 održan je u svibnju
 Good Game Global, XOXO // PRESS

Tvrtka Good Game Global otvorila je natjecanje za mlade poduzetnike od kojih će onaj s najoriginalnijom idejom te razrađenim poslovnim planom i strategijom biti nagrađen sa 100 tisuća kuna.

Naime, u svibnju je održan gaming spektakl Good Game Zagreb 2018. na kojem su se okupili natjecatelji iz više od 30 kompanija iz Hrvatske, Srbije i Austrije, a budući da je bilo riječ o humanitarnom turniru, prikupljeno je sto tisuća kuna koje će Good Game darovati mladom hrvatskom poduzetniku s najboljom poslovnom idejom.

Osim same ideje i poslovnog plana, kandidati moraju biti studenti preddiplomskog, diplomskog ili postdiplomskog studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova upisani u akademsku godinu 2017./2018. ili mladi poduzetnici do 25 godina s proizvodom ili uslugom u predinkubacijskoj, inkubacijskoj ili kasnijoj fazi razvoja, navedeno je u natječaju na koji se možete prijaviti putem internetske stranice https://liftoff.gg.me/hr do 31. kolovoza. Uz to, trebalo bi imati na umu da na jednom prijavljenom projektu može sudjelovati tim od maksimalno pet članova.

Sam natječaj pod imenom Good Game Liftoff sastoji se od nekoliko faza. Nakon prijave odabrat će se deset najboljih projekata koji će ući u finale koje će se održati 13. rujna u prostoru HUB385, a finalisti natjecanja dobit će priliku izložiti svoju ideju te predstaviti konkretnu strategiju i poslovni model pred deseteročlanim stručnim žirijem. Točnije, najboljih deset kandidata svojim će projektom morati zadiviti uspješne poduzetnike i stručnjake poput investitora i poduzetnika Nenada Bakića, osnivača i direktora tvrtke Rimac Automobili Mate Rimca, suosnivača i direktora Infinuma Tomislava Cara, osnivača i glavnog urednika netokracije Ivana Brezaka Brkana i drugih.

- Bit će nam veliko zadovoljstvo ako na ovaj način uspijemo pomoći pokrenuti novi Infinum, Nanobit, Bellabeat ili Rimac Automobile u njihovim prvim poslovnim koracima i poduzetničkim pothvatima. Pokušavamo uzdrmati status quo koji vlada na tržištu i pružiti priliku mladim, pametnim i sposobnim ljudima u stvaranju nove vrijednosti na ovim prostorima – objasnio je razlog pokretanja ovog natjecanja Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global koji je također jedan od članova stručnog žirija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:45