Fortenova prodaje imovinu

Bivši Agrokor prodaje stotinjak zemljišta, vila, farmu, poslovne prostore...

Ukupno je na listi nekretnina koje Fortenova prodaje 112 zemljišta i 27 poslovnih prostora
 Fortenova/Google Street

Ponuda nekretnina u vlasništvu Fortenova grupe koje je Uprava kompanije ocijenila neiskoristivima u daljnjem poslovanju i u srpnju stavila na tržište, danas je proširena, među ostalim, za tri vile koje je u atraktivnim dijelovima Zagreba i Samobora koristila Adriatica net u sastavu bivšeg Agrokora.

Prva od dvije zagrebačke vile koje je Fortenova oglasila nalazi se na Bukovačkoj cesti, veličine je 131 kvadrat, a Fortenova ju je voljna prodati za najmanje 945 tisuće kuna. U drugom slučaju riječ je o vili u Mikulićima, površine 94 kvadrata, i oglašenom početnom cijenom od 706 tisuća kuna.

Najveći početni iznos među oglašenim vilama, milijun i 70 tisuća kuna, Fortenova traži za bivšu rezidenciju Adriatice net u Samoboru, veličine 132 kvadrata.

Novosti u nekretninskoj ponudi Fortenove su i građevinsko zemljište na zagrebačkoj Šalati, između Voćarske i Jurkovićeve ulice, ukupne površine 3255 'kvadrata', zemljište za investicijsku izgradnju u riječkoj industrijskoj zoni Kukuljanovo ukupne površine 31274 'kvadrata', zgrada bivšeg mlina u centru Križevaca te bivša svinjogojska farma Sremac u Rokovcima kod Vinkovaca.

Fortenova grupa
U Fortenovinoj ponudi nekretnina nalaze se i komercijalne nekretnine

Ukupno je na popisu nekretnina koje Fortenova prodaje 112 zemljišta, 27 poslovnih prostora, tri vile i garažno mjesto u Zagrebu. Najveći broj ponuđenih nekretnina koristili su PIK Vrbovec, Konzum i Belje.

Fortenova grupa
U Fortenovinoj ponudi nekretnina nalaze se i poljoprivredna zemljišta

Dok se nekretnine koje je koristio PIK Vrbovec u najvećem broju nalaze u Zagrebačkoj županiji, a Belja u Baranji, nekretnine koje je koristio Konzum raspoređene su diljem države.

Fortenova grupa
U novoj Fortenovinoj ponudi nekretnina uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze se i rezidencijalne nekretnine

- Obvezujuće ponude za kupnju nekretnina zaprimaju se do 20. prosinca 2019. godine. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina Fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. U ovom trenutku smo u fazi finalizacije prvih transakcija – ističu u Fortenova grupi, najavljujući daljnje proširenje liste ponuđenih nekretnina. Trenutna početna vrijednost oglašenih nekretnina Fortenove je 120 milijuna kuna.

Fortenova grupa
U Fortenovinoj ponudi nekretnina nalazi se i klaonica i pogon prerade u mesnoj industriji

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:47