MojPosao

Tražite posao? Za poziciju marketinškog menadžera nudi se visoka plaća s bonusima

Osim menadžera, traže se i sezonci, prodavači te odgojiteljica sa znanjem njemačkog jezika
Financijski menadžer, ilustracija
 Profimedia, Alamy

Kaufland Hrvatska k.d. je međunarodni trgovački lanac koji posluje u ukupno 7 europskih zemalja. Osim Hrvatske, možete ih pronaći u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, a svoje poslovanje trenutno šire i na područje Australije. Svojom najvećom snagom smatraju zaposlenike, a sada žele povećati svoj tim sa zaposlenicima na poziciji Sezonski radnik u prodaji. Tvoji zadaci će biti: zaprimanje i slaganje robe, rad na blagajni, posluživanje i savjetovanje kupaca te briga o urednosti i čistoći prodajnog prostora. Mjesto rada su: Umag, Poreč, Pula, Zadar, Šibenik, Trogir i Makarska, a prijave se zaprimaju do 23. travnja.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa i trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Traže djelatnika za rad na radnom mjestu HACCP Specijalist. Ukoliko posjedujete visoku stručnu spremu tehnološkog ili prirodnog usmjerenja, 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, znanje engleskog jezika i rada u Microsoft Office-u te vozačku dozvolu B kategorije prijavite se za rad do 24. travnja. Mjesto rada je Dugopolje.

Draco d.o.o. je uspješna tvrtka specijalizirana za istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju hidroizolacijskih sustava za građevinsku industriju. Traže motiviranog stručnjaka Marketing Manager da se pridruži njihovom timu. Nude visoku plaću i bonuse temeljene na rezultatima i rad u uspješnoj tvrtki. Mjesto rada je Solin, a prijaviti se možete do 30. travnja.

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu pripada mreži od 140 njemačkih škola u inozemstvu koje podupire Središnji ured za školstvo u inozemstvu po nalogu Ministarstva vanjskih poslova. Škola je od strane Predsjednika Savezne Republike Njemačke dobila priznanje Izvrsna Njemačka međunarodna škola. Svoj tim žele pojačati zaposlenikom na radnom mjestu Odgojitelj/ica - Erzieher/in. Radno mjesto je Zagreb, a prijave zaprimaju do 30. travnja.

INOVINE d.d. član British American Tobacco grupe, je maloprodajni lanac kioska s dugogodišnjom tradicijom i razvijenom maloprodajnom mrežom na području cijele Republike Hrvatske. U potrazi su za motiviranim i odgovornim zaposlenicima za radno mjesto Prodavač. Nude stimulativna primanja, rad u stabilnom okruženju, motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu. Mjesta rada pogledajte na linku, a prijave se zaprimaju do 25. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:56