MOJ POSAO

Tjedna ponuda poslovnih prilika: Možda se upravo ovdje krije vaš budući poslodavac!

MojPosao izdvaja tjednu ponudu oglasa za širok spektar zanimanja.
 Promo

Vinodol, restoran u centru Zagreba, traži pomoćnog kuhinjskog radnika (m/ž) s jednom godinom radnog iskustva. Idealan kandidat je motivirana, marljiva i uredna osoba, a prijaviti se možete do 23. lipnja.

Roses Values iz Svetog Križa Začretje traži računovođu (m/ž) s pet godina radnog iskustva. Od kandidata se traži puna samostalnost u radu i proaktivnost. Rok za prijavu je 27. lipanj.

Reebok traži motiviranog apsolventa ili osobu koja je nedavno diplomirala za posao prodajnog predstavnika (m/ž). Radno iskustvo nije uvjet, a prijave traju do 17. lipnja.

Haix Obuća vodeći je proizvođač obuće, a trenutno traži nastavnika/mentora za izobrazbu (m/ž) koji će brinuti o mladim stručnjacima za vrijeme trajanja interne edukacije prema propisanom nastavnom planu. Prijave traju do 28. lipnja.

ARS Kontrola pruža usluge na polju klimatizacijske i rashladne tehnike i traže djelatnike za servisne aktivnosti na poziciji specijalist za klimatizacijsku i rashladnu tehniku, (HVAC/R) (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave traju do 19. lipnja.

Tvrtka Milia u Njemačkoj dugi niz godina uspješno realizira građevinske projekte u visokogradnji. Za rad u Frankfurtu na Majni te u okolici traže tesara (m/ž) s godinu dana radnog iskustva. Prijavite se do 29. lipnja.

Intellecta škola stranih jezika zapošljava profesore/ice stranih jezika (m/ž) i to engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, švedskog i norveškog jezika. Prijavite možete slati do 1. srpnja.

Genera, kompanija koja proizvodi veterinarske lijekove i cjepiva, nutritivne dodatke stočnoj hrani te proizvode za zaštitu bilja, traži rukovoditelja odjela Agro (m/ž) s najmanje pet godina radnog iskustva u upravljanju prodajom proizvoda za zaštitu bilja te dva koordinatora registracije i upravljanja proizvodima (m/ž) s tri godine radnog iskustva. Prijave traju do 25. lipnja.

Spačva traži tehnologa u održavanju (m/ž). Idealan kandidat ima završenu visoku stručnu spremu (inženjer strojarstva) te radno iskustvo. Poslodavac zapošljava na neodređeno uz probni rok, a prijaviti se možete do 23. lipnja.

Lošinj Hotel & Villas iz Malog Lošinja traži kandidate za sljedeće radne pozicije: kuhar (m/ž), konobar (m/ž), sobarica (m/ž), spasilac (m/ž). Svoje prijave možete slati do 30. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 22:18