Preokret u karijeri?

Poznati pjevač iz susjedstva postaje medijski mogul

Regulatorno tijelo za elektronske medija Srbije nedavno je izdalo dozvolu za kablovsko emitiranje triju kanala
Željko Joksimović
 Ranko Suvar / CROPIX

Medijima u susjedstvu ovih je dana odjeknula vijest da poznati pjevač Željko Joksimović ulazi u novi biznis i pokreće čak tri televizijska kanala. Riječ je o Style fileu, kanalu namijenjenom djeci koji će do početka programa još promijeniti naziv, zatim TV DR koji će se posvetiti zdravstvenim temama te K1 studiju koji bi trebao biti glazbena televizija.

Emitiranje bi, navodno, trebalo početi od jeseni i to na Telekomovoj Open IPTV usluzi, kako piše srpski portal Novosti.

- Nemamo komentar na tu informaciju. Ništa još nije dogovoreno, ni potpisano - poručili su iz Telekoma za taj portal.

Regulatorno tijelo za elektronske medija Srbije (REM) nedavno je izdalo dozvolu za kablovsko emitiranje tih triju kanala, a sve tri televizije pripadaju kompaniji Minakord Media koja je registrirana 17. svibnja ove godine u Agenciji za privredne registre, a kao direktor je naveden Joksimović.

- Nitko ne zna odakle Željku ideja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekt, u koji treba uložiti dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažirao neke ljude koji su u tom sektoru dugo godina i koji su stručni - istaknuo je jedan anonimni izvor za Kurir, a prenio je Hello Magazin.

Pjevač dosad nije imao iskustva televizijskom biznisu no, čini se da oko sebe okuplja iskusnu ekipu. Prema pisanju Novosti, u projekt će biti uključena Manja Grčić koja je do svibnja bila generalna direktorica televizije Prva. Po srpskim se portalima spekulira i o imenima voditelja i voditeljica koje bi poznatom pjevaču mogli praviti društvo pred malim ekranima. Imena Maje Nikolić i Nataše Miljković najčešće se spominju. Obje su, naime, nedavno također otišle s Televizije Prva, no obje su i demantirale da postaju dio Mediakord Medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:17