Promjene na vrhu

Nakon skoro 20 godina Igor Pureta odlazi s pozicije predsjednika Uprave Grawe osiguranja

Predsjedavanje Upravom preuzima Nataša Kapetanović koja je godinama zaposlena u Grawe Hrvatska
 Biljana Gaurina / CROPIX

Nadzorni odbor Grawe Hrvatska na svojoj sjednici 4. veljače 2019. godine odobrio je prijedlog Igora Purete da ga se oslobodi dužnosti predsjednika Uprave s istekom mandata 2. travnja 2019. Tako nakon gotovo 20 godina na pozicijama člana i predsjednika Uprave Grawe Hrvatska Pureta odlazi na vlastiti zahtjev i iz osobnih razloga, priopćili su iz osiguravajućeg društva.

Predsjedavanje Upravom preuzima Nataša Kapetanović koja je godinama zaposlena u Grawe Hrvatska te je članica Uprave od 2010. U timu Uprave ostaje i Adriana Tomić, koja je članicom Uprave kao dugogodišnji zaposlenik postala 2017.

Za novog člana Uprave, nakon odobrenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, bit će imenovan Hrvoje Grčić koji je u društvu zaposlen od 2015. i koji će svojim iskustvom u prodaji i marketingu doprinijeti daljnjem razvoju društva na tržištu osiguranja u Hrvatskoj.

- Pod vodstvom gospodina Purete Grawe se razvio i pozicionirao kao jedno od najvažnijih osiguravajućih društava na tržištu osiguranja u Republici Hrvatskoj. Osim toga, u sklopu Grawe koncerna, Grawe Hrvatska je postalo najveće društvo nakon matične kuće. U ime grupacije od srca mu se zahvaljujem na gotovo dva desetljeća uspješnog rada. Nadzorni odbor izražava žaljenje zbog odlaska gospodina Purete s pozicije predsjednika Uprave te mu želi sve najbolje u budućnosti. Na profesionalnoj razini, gospodin Pureta će nastaviti raditi u okviru Grawe Grupe kao savjetnik za prodaju i marketing - istaknuo je Othmar Ederer, predsjednik Nadzornog odbora Grawe Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 08:06