Kadrovske promjene

Laurentiu-Florin Dimitriu novi generalni direktor Nestlea za Hrvatsku, BiH i Sloveniju

Dimitriu će se pridružiti Upravljačkom timu Nestlea za jugoistočnu Europu Yane Mikhailove
Laurentiu-Florin Dimitriu, generalni direktor Nestlea za Hrvatsku, BiH i Srbiju

Dosadašnji izvršni direktor Nestlea za Rumunjsku Laurentiu-Florin Dimitriu novi je generalni direktor te kompanije za Hrvatsku, BiH i Sloveniju, priopćeno je iz Nestlea. Dimitriu će na novoj poziciji zamijeniti Miljenka Vajića i pridružiti se Upravljačkom timu Nestlea za jugoistočnu Europu koji vodi Yana Mikhailova.

Laurentiu-Florin Dimitriu karijeru unutar kompanije gradio je 19 godina u Rumunjskoj. Započeo je na poziciji nacionalnog menadžera prodaje za sva područja poslovanja kompanije, nakon čega je obnašao više vodećih pozicija u odjelu prodaje, na kojima je bio odgovoran za kategorije Nestle Professional i Purina.

Uz imenovanje Dimitriua, Nestle je objavio i postavljanje Neli Angelove za voditeljicu komunikacija za tržišta jugoistočne Europe unutar kompanije. Neli Angelova, prema priopćenju kompanije, ima više od 26 godina radnog iskustva u Nestleu, a posljednje dvije godine bila je voditeljica korporativnih komunikacija za Bugarsku.

Upravljački tim Nestlea za jugoistočnu Europu pokriva tržišta Hrvatske, BiH, Srbije, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Kosova, Crne Gore, Bugarske i Rumunjske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:03