Promjena na vrhu

Ikea Jugoistočna Europa ima novu glavnu direktoricu: Funkciju preuzela Sara Del Fabbro

Na toj je poziciji zamijenila dosadašnjeg glavnog direktora Stefana Vanoverbekea
Sara Del Fabbro, glavna direktorica IKEA Jugoistočna Europa
 IKEA

Sara Del Fabbro nova je glavna direktorica kompanije IKEA Jugoistočna Europa, a u njezinoj će ovlasti biti hrvatsko, rumunjsko, slovensko, srpsko i ukrajinsko tržište. Na toj je poziciji zamijenila dosadašnjeg glavnog direktora Stefana Vanoverbekea koji je u travnju ove godine postao zamjenik voditelja globalnih maloprodajnih operacija u Ingka Grupi te je zadužen za deset međunarodnih tržišta.

Del Fabbro će o poslovnim rezultatima izvještavati Belen Frau, zamjenicu direktora za globalnu maloprodaju Ingka Grupe sa sjedištem u švedskome Malmöu. Nova direktorica karijeru je započela u Bologni 1999. godine radom u Ikeinoj robnoj kući te tamošnjem uredu za podršku gdje je obnašala nekoliko visokih funkcija. Zamjenica direktora robne kuće u Torinu postala je 2014. godine, a dvije godine kasnije preuzela je vodstvo Ikeinog centra Milano San Giuliano. U rujnu 2017. godine imenovana je zamjenicom izvršnog direktora za IKEA Italija.

- S novom direktoricom na čelu, IKEA Jugoistočna Europa ostaje potpuno predana nastavku uspješnog poslovanja i ambicioznom planu širenja, uključujući nove formate koji će nam omogućiti da budemo još bliži svojim kupcima u Hrvatskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Srbiji i Ukrajini - poručili su iz popularnog švedskog proizvođača namještaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:53