Imenovanje

Berthold Kren novi predsjednik Nadzornog odbora Holcima Hrvatska

Otvorenje cementare Holcima
 Karmen Mrkic

U utorak, 21.7. održana je Skupština Holcima Hrvatska radi izbora novog člana Nadzornog odbora, s obzirom da je dosadašnji predsjednik Jose Antonio Primo Fernandez dao ostavku jer odlazi na novu dužnost unutar LafargeHolcim Grupe.

Nakon Skupštine, Nadzorni odbor je između svojih članova na njegovo mjesto izabrao Bertholda Krena, koji ujedno obavlja i funkciju izvršnog direktora za LafargeHolcimov klaster pet zemalja središnje Europe: Austrija, Češka, Hrvatska, Mađarska i Slovenija. Tom prilikom Kren je posjetio Holcimovu tvornicu cementa u Koromačnu, tvornicu betona u Kukuljanovu te kamenolome u Šumberu, Vranji i Očuri.

LafargeHolcim je globalni lider u građevinskim proizvodima i rješenjima, aktivan u četiri poslovna segmenta: cement, kameni agregati, beton te građevinska rješenja. Ambicija kompanije je voditi cijelu industriju prema dekarbonizaciji i niskougljičnoj gradnji. Uz jednu od najboljih organizacija za istraživanje i razvoj u građevinskoj industriji, LafargeHolcim na tržište stalno uvode kvalitetne i održive građevinske materijale širom svijeta. LafargeHolcim zapošljava više od 70.000 zaposlenika u preko 70 zemalja, kako na tržištima u razvoju tako i na razvijenim tržištima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:10