BIRA SE NAJBOLJE

Kvaliteta ostaje čvrsto upisana na ljestvici prvaka: Zlatko Dalić novi brend ambasador Zvijezde

Zvijezdini proizvodi prisutni su u svakom kućanstvu

Zlatko Dalić potpisuje rekvizite zaposlenika Zvijezde

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, novi je brend ambasador Zvijezde. Dalić je potpisao ugovor o suradnji s Tomislavom Alagušićem, predsjednikom uprave Zvijezde te članicama uprave Dajanom Mrčelom i Karmen Rosan. Tom prigodom Dalić je naglasio važnost međusobne podrške uspješnih iz različitih segmenata društva, jer to potiče izvrsnost u cijelom okruženju.

image

Skupina fotografija zaposlenika Zvijezde s izbornikom Dalićem

"Najveća vrijednost ove suradnje Zlatka Dalića i Zvijezde nije u poslovnoj sinergiji, nego u poruci koju šaljemo o zajedničkoj predanosti jačanju nacionalnih uspješnica, bez obzira iz kojih područja dolaze. Kroz to gradimo globalnu prepoznatljivost brendova iz Hrvatske, bilo sportskih, poslovnih, znanstvenih ili kulturnih. To je i razlog zbog kojeg je Fortenova grupa, kao jedna od vodećih kompanija u jugoistočnoj Europi, ponosni generalni sponzor nacionalnog nogometnog saveza. I mi, jednako kao i naša uspješna nogometna reprezentacija, njegujemo vrijednosti timske suradnje i odgovornosti, inzistiramo na izvrsnosti i inovativnosti i kroz to kontinuirano podižemo vlastite standarde poslovanja i širimo pozitivan utjecaj na okruženje.", izjavio je Fabris Peruško, član upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe.

image

Karmen Rosan, Fabris Peruško, Zlatko Dalić, Tomislav Alagušić i Dajana Mrčela

Nakon formalnog potpisivanja ugovora, izbornik Dalić družio se sa zaposlenicima.

"Zvijezdini proizvodi prisutni su u svakom kućanstvu, a na nama leži odgovornost da njihova kvaliteta ostaje čvrsto upisana na ljestvici prvaka. Takav položaj osiguravamo kroz investicije u razvoj proizvodnje, inovativne proizvode i stalno unaprjeđenje kvalitete pa se i u našim komunikacijskim aktivnostima vežemo uz najbolje.", izjavila Dajana Mrčela, članica uprave Zvijezde.

image

Fabris Peruško, Karmen Rosna, Zlatko Dalić, Tomislav Alagušić i Dajana Mrčela

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:54