SIGURNOST OPSKRBE

JANAF sklopio rekordni ugovor o transportu s NIS-om: 10.000.000 tona nafte teći će do kraja 2026. godine

Ugovor jamči dugoročnu sigurnost i profitabilnost poslovanja te potvrđuje JANAF kao strateškog energetskog partnera

JANAF-ov terminal Žitnjak

 Boris Kovacev/Cropix

Jadranski naftovod d.d. sklopio je s društvom NIS a.d. Ugovor o transportu 10.000.000 +/- 10% tona nafte sustavom JANAF-a za razdoblje do 31. prosinca 2026. godine.

Uprava JANAF-a je objavila sklapanje novog, prema ugovorenom volumenu transporta nafte rekordnog ugovora, kažu da će zahvaljujući tom ugovoru još jednom potvrdio značaj JANAF-a kao ključnog dionika energetskog sektora Republike Hrvatske, ali i cijele regije.

"I u novoj 2024. godini JANAF nastavlja jamčiti sigurnost opskrbe te neprekidnog i neometanog poslovanja svim našim korisnicima naftovodno-skladišnog sustava, a novi ugovor još je jedan pokazatelj činjenice da je JANAF u energetici prepoznat kao strateški partner. Uvjereni smo kako je sklapanje ovakvog ugovora izvrstan početak još jedne iznimno uspješne poslovne godine, na zadovoljstvo dioničara i svih zaposlenika Jadranskog naftovoda te jamči sigurnost i profitabilnost poslovanja u narednom razdoblju.

image

Stjepan Adanić

Janaf/

Potaknuti još jednim velikim napretkom za našu kompaniju, kao i dosadašnjim iznimnim poslovnim rezultatima ove Uprave, okrećemo se novim poslovnim prilikama koje donosi 2024. godina“, istaknuli su iz Uprave JANAF-a, odnosno predsjednik Uprave Stjepanom Adanićem i član Uprave Vladislavom Veselicom.

image

Vladislav Veselica

/Janaf
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:33