NIČE RETAIL PARK

Gradi se na zemljištu od 16.000 m2, s Hrvatima omiljeni brandovima: Eurospin, JYSK, Sinsay, Bipa, Deichmann...

Supernova Grupa nastavlja investicijski ciklus

Retail park Supernova Jastrebarsko

Supernova Grupa najavila je početak izgradnje svog 17. trgovačkog centra u Hrvatskoj, Supernova Jastrebarsko, javljaju iz kompanije. Novi trgovački centar, točnije retail park, nalazit će se u jugozapadnom dijelu grada Jastrebarskog, na raskrižju ulica Većeslava Holjevca i Nikole Tesle, s lakim pristupom centru grada i autocesti.

Otvorenje trgovačkog centra očekuje se tijekom jeseni 2024. godine. Budući centar bit će smješten na zemljištu od 16.000 četvornih metara i sadržavat će poznate nam brendove: Eurospin, JYSK, Sinsay, Bipa, Deichmann i ostale, a u sklopu centra nalazit će se i café bar. Retail park bi trebao zadovoljiti potrebe lokalne zajednice, jer će pružati raznoliku ponudu trgovina i ugostiteljskih sadržaja.

"Izgradnja Supernove Jastrebarsko predstavlja nastavak naše predanosti ulaganju diljem Hrvatske. Najnoviji trgovački centar u Jastrebarskom nedvojbeno će potaknuti gospodarski razvoj Jastrebarskog i okolice, pružajući lokalnom stanovništvu novo iskustvo kupnje i široku lepezu mogućnosti za sve potrošače", rekao je Markus Pinggera, direktor Supernova Grupe.

image

Retail park Supernova Jastrebarsko

Supernova grupa je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura. Grupa u Hrvatskoj upravlja trgovačkim centrima Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Cvjetni, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega, Križevci te zagrebačkim trgovačkim centrima Centar Kaptol i Branimir mingle mall. Osim Hrvatske, ističe se u priopćenju, Supernova Grupa prisutna je i na tržištima Slovenije, Austrije, Njemačke, Slovačke i Rumunjske.

image

Retail park Supernova Jastrebarsko

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:44