TOP KADAR

Dinku Luciću treći mandat za vođenje PBZ-a

U proteklih nekoliko godina Dinko Lucić je čak tri puta dobio nagradu međunarodne organizacije CEO Today za najboljeg menadžera u Hrvatskoj

Dinko Lucić

 CROPIX

Prvi čovjek Privredne banke Zagreb Dinko Lucić uskoro bi mogao dobiti i treći mandat za vođenje druge po veličini banke na hrvatskom tržištu. Vlasnik PBZ-a Intesa Sanpaolo, prema neslužbenim informacijama, prošli je tjedan na sjednici Nadzornog odbora predložio da se Luciću produlji mandat do 2027. godine te je pokrenut proces licenciranja pri Hrvatskoj narodnoj banci.

U proteklih nekoliko godina Dinko Lucić je čak tri puta dobio nagradu međunarodne organizacije CEO Today za najboljeg menadžera u Hrvatskoj (2019., 2020. i 2021.) te, također 2019., nagradu domaćeg udruženja menadžera Croma za najboljeg menadžera u kategoriji velikih poduzeća.

Lani u jesen na svečanosti u Washingtonu Dinko Lucić primio je nagradu časopisa Global Finance za najbolju banku u Hrvatskoj.

- I ova nagrada potvrda je vrlo profesionalnog i konzervativnog poslovanja PBZ što je više nego ikad izdvaja u ovim složenim vremenima- istaknuo je tom prigodom Lucić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:43