MOJ POSAO

Želite novi posao? Ove tvrtke traže ljude, neke od njih nude stalni radni odnos, bonuse...

Iznadprosječna primanja, bonuse za uspješnu realizaciju projekata, stimulativnu radnu okolinu i mogućnost usavršavanja

Ilustrativna fotografija

 Neja Markicevic/Cropix

Germania sport, jedna od vodećih sportskih kladionica u Hrvatskoj, zapošljava više Trgovaca-operatera (m/ž). Opis posla uključuje prodaju listića sportske kladionice i isplatu dobitaka, uredno vođenje blagajne te održavanje reda i čistoće na uplatnom mjestu. Zauzvrat nude plaću od 4.750 kuna, rad u ugodnoj i poticajnoj radnoj atmosferi te rad na neodređeno. Ako im se želišiš pridružiti, javi se na oglas do 27. svibnja.

Kroz dosadašnjih preko 20 godina uspješnog poslovanja, tvrtka ROTERM se specijalizirala za pružanje cjelokupnih tehničkih savjetodavnih usluga u investicijskom procesu, pozicioniravši se pritom kao odličan poslodavac. U to se možeš uvjeriti ako se do kraja mjeseca prijaviš na oglas za radno mjesto Građevinski projektant (m/ž). Nude iznadprosječna primanja, financijske bonuse za uspješnu realizaciju projekata, stimulativnu radnu okolinu i mogućnost kontinuiranog usavršavanja i napredovanja.

Njihova misija je stvaranje drugačijeg, originalnog i jedinstvenog fashion ozračja kroz modne artikle koji čine razliku. Oni su Reverto i zapošljavaju više Prodavača (m/ž) u njihovim REPLAY i ALDO trgovinama. Opis posla uključuje brigu o kupcu i savjetovanje tijekom prodajnog procesa, rad na blagajni i preuzimanje i slaganje robe, a nude ti odlična primanja, edukacije, mogućnost napredovanja te postotak od svake prodaje. Ako su te zainteresirali, javi im se do 9. lipnja.

ENNA TRANSPORT, hrvatski privatni prijevoznik željezničkog tereta koji koristeći prednosti odličnog geografskog položaja organizira prijevoze u unutarnjem i međunarodnom željezničkom prometu, zapošljava Strojovođu (m/ž). Nude ti stalan posao, dinamično radno okruženje, odlična primanja, kontinuirane edukacije te osobno i profesionalno usavršavanje. Svoj životopis im pošalji do 8. lipnja i postani dijelom njihovog tima.

Karaca (Saran Holding A.S.), vodeći trgovac posuđem u Turskoj, zapošljava na poziciji Store Manager (m/ž) u svojoj poslovnici u Splitu. Savršena osoba za ovo radno mjesto posjeduje minimalno 3 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, ima izražene organizacijske i komunikacijske vještine i tečno govori engleski jezik. Nude ti priliku za profesionalni rast i razvoj, uzbudljivo radno okruženje i razne oblike nagrađivanja. Javi im se do 30. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:55