MOJ POSAO

Zaključi godinu s novim poslom u džepu: Od voditelja baze u charteru do kreativaca, viličarista...

Provjerite uvjete rokove i uvjete i - budite brzi

Split, 170713.
Motorna jahta Samar duga 77 metara i izgradjena u Velikoj Britaniji privezana je na vanjskom doku splitske ACI marine.
Tjedni najam Samara na kojem se moze smjestiti 12 gostiju u 7 luksuznih apartana kosta 650 000 eura.
Motorna jahta Samar uz dva velika bazena posjeduje i heliodrom sa letjelicom Bell 407.

 Vladimir Dugandzic/Cropix

Viator&Vektor projekti, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom rada u špediciji, transportu i logistici, zapošljava na radnom mjestu: Skladišni radnik/viličarist (m/ž). Opis posla uključuje utovar, istovar i pretovar robe, kontrolu šifre artikala, zaprimanje te izdavanje dokumentacije te izradu izvješća, a prethodno radno iskustvo na istim poslovima je poželjno. Zauzvrat ti nude mogućnost dodatnog školovanja i napredovanja, naknadu za hranu te odlične uvjete rada. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 15. prosinca.

H5 je tvrtka koju je 2009. osnovala skupina entuzijasta, koja nudi usluge inženjeringa, nadzora u graditeljstvu, savjetovanja, energetskog pregleda zgrada i velikih poduzeća te sudskih vještačenja u elektrotehnici i strojarstvu. Kako bi osnažili postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: Tehnički crtač – suradnik u projektiranju (m/ž). Nude ti konkurentnu plaću, slobodne vikende, topli obrok, stručna usavršavanja i edukacije te odlične kolege. Prijave primaju do 31. prosinca.

Svaka priča o uspjehu počinje idejom. Pago ideja bila je „tekuće voće“. Od 1888. do sada svaki gutljaj Pago soka nešto je posebno – pravi, jedinstven užitak. Kako bi nastavili istim tempom, tragaju za ljudima koji će se pridružiti njihovom timu, a trenutno je otvorena pozicija: Referent prodaje u HoReCa kanalu (m/ž). Ako posjeduješ odlične organizacijske vještine, dobro upravljaš svojim vremenom i imaš prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, sjajno ćeš se uklopiti! Javi im se najkasnije do 11. prosinca.

Ideograf, kreativna agencija koja posluje više od 10 godina, traga za kreativcem ‘od formata‘, s izraženom sposobnošću stvaranja vizualno impresivnih i domišljatih rješenja. Drugim riječima, zapošljavaju Grafičkog dizajnera (m/ž). Očekuju te ugodna i pozitivna atmosfera, rad na zanimljivim projektima, božićnica, uskrsnica i regres, bonusi za radne rezultate, redovni sistematski pregledi i koješta drugo. Svoj životopis im pošalji do 10. prosinca.

Dream Yacht Croatia, najveća charter tvrtka na svijetu koja se bavi iznajmljivanjem jedrilica i katamarana, zapošljava na poziciji: Base Manager/Voditelj baze u charteru (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva praćenje raspoloživosti kapaciteta charter flote, primopredaju broda tijekom sezone, komunikaciju s gostima, kontrolu provođenja svih zakonskih procedura i obradu šteta na plovilima, a nude ti stimulativna primanja, odlične uvjete rada i ugodnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 15. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:15