INICIJATIVA

Zagrebačka banka nudi plaćenu praksu studentima iz Ukrajine na lokacijama diljem Hrvatske

Prilika za stjecanje vrijednog iskustva te profesionalni i osobni rast
 Goran Mehkek/Cropix

Zagrebačka banka, za vrijeme kriznih vremena, kroz razne inicijative iskazuje svoju solidarnost i podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija, a jedna od takvih inicijativa je uvođenje plaćene prakse za studente iz Ukrajine u trajanju od 3 do 6 mjeseci tijekom koje mogu steći vrijedno iskustvo u bankarskom sektoru, priopćeno je iz banke.

Studenti će tako moći naučiti nova znanja iz raznih područja i organizacijskih cjelina kao što su korporativno poslovanje, maloprodaja, IT, sigurnost, ljudski potencijali, rizici i dr. Praksa je dostupna na lokacijama diljem Hrvatske, kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Pula i Osijek, ističe se u priopćenju.

Studentska praksa u Zagrebačkoj banci nudi učenje u dinamičnom radnom okruženju i rad u pozitivnoj radnoj atmosferi, uz fleksibilan raspored u slučaju obaveza na sveučilištu. Studenti iz Ukrajine će imati priliku za profesionalni i osobni rast i razvoj kroz mentorstvo od strane kolega koji su stručnjaci u svom području. Svi zainteresirani mogu se javiti putem obrasca za prijavu, zaključuje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:08