POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Za tri dana se otvara Keight Hotel Opatija, prvi hrvatski hotel koji će poslovati pod brendom Curio Collection by Hilton

Radi se o greenfield ulaganju teškom preko 20 milijuna eura

Keight hotel, Curio Collection by Hilton Opatija

 Hilton Opatija/

Keight Hotel Opatija, prvi hrvatski hotel koji će poslovati pod brendom Curio Collection by Hilton otvara se 20. lipnja, javljaju iz Hiltona. Radi se o greenfield ulaganju tvrtke Katarina Line teškom preko 20 milijuna eura, a za arhitektonsko rješenje i dizajn hotela zaslužan je studio 3LHD.

Hotel ima 5 zvjezdica i 54 sobe, spa-centar s unutarnjim bazenom, terasom za sunčanje na krovu i vanjskim bazenom te višenamjenski prostor za sastanke od 100 kvadratnih metara. Hotelski restoran Pierrot pruža iskustvo kroz koncept fine dining bistroa koji odaje počast raznovrsnoj tradiciji hrvatske kuhinje, poštujući sezonske sastojke i pomičući granice okusa i prezentacije, stoji u današnjoj objavi, a gosti se također mogu odlučiti za objed u Rooftop baru na krovu hotela.

image

Keight hotel, Curio Collection by Hilton Opatija

Hilton Opatija/

Najveći unutarnji bazen

Hotel inače ima najveći opatijski unutarnji bazen od 25 metara i jedini rooftop bazen u Opatiji, kažu u Keight Hotelu, čije ime dolazi od Katarine Hauptfeld, vlasnice Katarina Line agencije, dok su motivi Pierrot figurica koje se ponavljaju kroz dizajn hotela hommage Katarininom suprugu koji je bio strastveni kolekcionar. Suradnja s Hiltonom definirana je ugovorom o franšizi, a hotelom upravlja tvrtka Zagreb City Hotels. Brend Curio Collection Hilton je pokrenuo prije točno 10 godina, spada u takozvane soft brendove, s objektima koji zadržavaju vlastiti stil i i brending.

image

Hilton Opatija Rooftop

Hilton/

"Oduševljeni smo što radimo s Hiltonom na predstavljanju brenda Curio Collection by Hilton hrvatskom tržištu. Bogata povijest Opatije kao kolijevke hrvatskog turizma, zajedno s njenom prekrasnom rivijerom, čini je idealnom lokacijom za putnike tijekom cijele godine. A imamo još jedan poseban razlog za slavlje, 180 godina opatijske turističke tradicije

Ovo je uzbudljivo vrijeme i siguran sam da će partnerstvo s Hiltonom podići iskustvo gostiju na nove visine. Veselimo se stvaranju nezaboravnih uspomena i pozitivnih dojmova za naše posjetitelje iz cijeloga svijeta," izjavio je direktor hotela Davor Kovčalija.

image

Hilton Opatija soba

Hilton/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 13:36