MOJPOSAO.HR

Vulkal, Enna Fruit, Europhone... samo su neki s popisa koji traže radnike: Provjerite što se od poslova nudi ovaj tjedan

Rokovi su blizu, pa ne čekajte predugo

Vulkanizerska stanica

ENNA FRUIT je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, zapošljavaju Skladištara (m/ž) i Radnika u pakirnici (m/ž), a novim kolegama nude dinamično radno okruženje, profesionalnu radnu okolinu, edukacije i mogućnost razvoja. Ako posjeduješ najmanje 1 godinu radnog iskustva na administrativnim poslovima i svoju karijeru želiš razvijati u uspješnoj kompaniji, javi im se najkasnije do 11. srpnja.

Tvrtka Europhone, najveći franšizni partner Hrvatskog Telekoma, traga za pojačanjem svog internog računovodstveno-financijskog odjela i to na poziciji: Specijalist računovodstva (m/ž). Nude ti rad u uigranom timu i jasne zadatke, mogućnost daljnjih edukacija i usavršavanja, dodatne dane godišnjeg odmora i mogućnost povremenog rada od kuće, potrebno je minimalno 5 godina radnog iskustva, a poželjno je iskustvo rada u knjigovodstvenom servisu. Prijave primaju do 16. srpnja.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava na poziciji: Vulkanizer/automehaničar (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na sličnim poslovima, novim kolegama nude dinamično okruženje, stručno usavršavanje, motivacijski program i plaću u rasponu od 1.100 do 1200 eura neto, a svoj životopis im trebaš poslati do 11. srpnja.

NKD moda, jedna od najvećih tekstilnih maloprodajnih kompanija u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji i u Hrvatskoj, te poziva da im se pridružiš na poziciji: Prodavač (m/ž). Opis posla uključuje komunikaciju s kupcima, aktivnu prodaju, rad na blagajni, označavanje i slaganje robe te održavanje čistoće u prodavaonici, a nude ti ugodno radno okruženje i rad u posvećenom timu odličnih kolega! Javi im se najkasnije do 10. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:10