OBIŠAO POGONE

Veleposlanik Alžira posjetio Brodosplit, posebno ga se dojmio jedan jedrenjak

Nakon predstavljanja Brodosplita kroz aktualne i buduće projekte, Mokhtar Amine Khelif se upoznao s kapacitetima i proizvodnim mogućnostima tvrtke
Mokhtar Amine Khelif
 Brodosplit

Nakon nedavnog višednevnog posjeta Splitu jedrenjaka alžirske ratne mornarice El-Mellah i obilaska Brodosplita, veleposlanik Alžirske Narodne Demokratske Republike u Hrvatskoj Mokhtar Amine Khelif ponovno posjetio Brodograđevnu industriju Split.

Član Uprave Tomislav Čorak i direktor proizvodnje Dalibor Komatina upoznali su gosta s aktualnim brodograđevnim projektima, kao i poslovima u cestogradnji. a spomenuta je mogućnost suradnje s Brodosplitom.

image
Mokhtar Amine Khelif
Brodosplit

Nakon predstavljanja Brodosplita kroz aktualne i buduće projekte, Mokhtar Amine Khelif se upoznao s kapacitetima i proizvodnim mogućnostima tvrtke. Obišao je proizvodne pogone i razgledavao polarni kruzer Janssonius koji se oprema za nizozemskog naručitelja tvrtku Oceanwide Expeditions. Saznao je i kako napreduje nastavak izgradnje obalno ophodnih brodova za MORH.

Iz Brodosplita navode kako ga je najviše dojmio najveći jedrenjak s križnim jedrima na svijetu Golden Horizon, koji se nakon višemjesečnog inauguracijskog krstarenja engleskom obalom vratio u Brodosplit gdje se priprema za skoru zimsku sezonu koju će provesti na Karibima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:30