MOJPOSAO

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Ilustracija

 Monkey Business Images

Tvrtka Teched bavi se razvojem softverskih rješenja, radi se na većim i ozbiljnijim one-time projektima u sklopu kojih se razvijaju IT sustavi po narudžbi klijenta. Imaju više od 30 stalno zaposlenih u uredima u Zagrebu i Zadru, skoro 25 godina su na tržištu i imaju svu potrebnu infrastrukturu i uređene procese potrebne za razvoj softvera i vođenje projekata, a uz to su i dovoljno agilni kako bi omogućili djelatnicima da se razvijaju u željenom smjeru te doprinose svojem razvoju i razvoju tvrtke. Trenutno traže .NET Programera / Software Developera (m/ž) sa 3-5 godina radnog iskustva. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 6. siječnja.

Magma Varaždin vodeći je distributer u HoReCa i Retail kanalu u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. Njihov posao obuhvaća opskrbu ugostiteljskih objekata i malih trgovina asortimanom pića, prehrane, sredstava za čišćenje, održavanje i ostalog potrebnog programa. Na tržištu posluju 30 godina i danas rade sa više od 1200 kupaca u oba kanala prodaje. Sada su u potrazi za Prodavačem (m/ž) za rad u Ludbregu. Potrebno je imati 1-3 godine iskustva, a svoj životopis im pošalji do 3. siječnja.

BASF Croatia zapošljava na poziciji Data Scientist (m/ž). Uživaš u izazovima podataka i novim idejama? Onda bi ova pozicija mogla biti za tebe! Data Scientist bit će član i raditi u bliskoj suradnji s BASF-ovim timom za digitalizaciju s fokusom na kreativnost i inovacije. Na ovoj poziciji odabrani kandidat krenut će na složeno digitalizacijsko putovanje koje se sastoji od prilagodbe vodećih algoritama u industriji u kontekstu optimizacije i rasta poslovanja. Ako te ovaj oglas privukao, sve uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu najkasnije do 13. siječnja.

IGM ŠLJUNČARA TRSTENIK iz Čiste Mlake sa svojom preko 50-godišnjom tradicijom predstavlja jednog od najznačajnijih proizvođača šljunčanih materijala u zagrebačkoj regiji, pa i šire. Njihova je misija ostati lider u industriji agregata na području zagrebačke regije, a temelji se na poslovnoj politici održivog razvoja, društvene odgovornosti i na principima eko-socijalno-tržnog gospodarstva. Sada traže Voditelja računovodstva (m/ž). Posao uključuje rukovođenje i organiziranje računovodstveno-financijskih poslova u skladu sa MRS i Zakonom o računovodstvu, sudjelovanje u kreiranju i provođenju računovodstvene politike poduzeća i slično. Ako imaš 5+ godina iskustva - ovo je posao za tebe! Prijaviti se možeš do 3. siječnja.

Marker je u potražnji za Digital designerom (m/ž) s 3+ godine radnog iskustva u dizajnu i izradi web stranica u agenciji ili freelanceu. Posao uključuje osmišljavanje i dizajniranje najboljih korisničkih iskustava web trgovina s ostatkom kreativnog tima te proaktivno predlaganje novih rješenja i argumentiranih poboljšanja. Nude neto plaću od 6.000 - 12.000 kn ovisno o iskustvu i razini znanja, mogućnost rada od kuće, edukacije, bonuse i slično. Ako te ovaj oglas zanima, on ostaje aktivan do 6. siječnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:45