MojPosao

Tražiš zaokret u karijeri? MojPosao nudi rješenje!

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu na tržištu rada
 Lillian Suwanrumpha/AFP

ELODA, vodeći hrvatski proizvođač auto-elektro dijelova kao što su razni tipovi prekidača i indikatora za motorna vozila, zapošljava Montera autodijelova (m/ž). Opis posla uključuje montažu raznih prekidača, indikatora i kontaktnih sklopova u autoindustriji, a zainteresirani kandidati moraju biti pedantni, skloni timskom radu i pouzdani. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 26. srpnja i pridruži se njihovom timu.

Elektronički računi d.o.o. inkubator je znanja i inovacija sa stalnim mjesečnim rastom na atraktivnom tržištu e-dokumenata. U svoje redove žele privući osobe koje su strastvene u prodaji i odnosu s klijentima i one koji uvijek teže pronalasku najboljih rješenja za klijenta. Trenutno su potrazi za osobom koja će popuniti 'upražnjene cipele' Senior key account menadžera (m/ž). Nude ti bonuse, mogućnost napredovanja, edukacije i učenje te motivirajuću radnu okolinu. Javi im se do 26. srpnja.

Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Njihov tim sad traži nove članove za McDrive Šibenik, i to na poziciji Radnik u restoranu (m/ž). Nude plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja te dodatne stimulacije na plaću, a rok za prijavu na oglas ističe do 24. srpnja.

BILOKALNIK – IPA industrija papirne ambalaže zapošljava Voditelja proizvodnje (m/ž) koji će organizirati proizvodnju kartonske ambalaže. Zainteresirani kandidati moraju biti visokoobrazovani, tehničke struke, napredno poznavati rad na računalu i aktivno se služiti engleskim jezikom u govoru i pismu. Plaća i dodatni uvjeti radnog mjesta se komuniciraju na razgovoru za posao. Oglas ostaje aktivan do 26. srpnja.

U fokusu rada NOP Studija su javni objekti namijenjeni društvenim potrebama, edukaciji, javnom prostoru i rekreaciji, a odnedavno i pronalazak pojačanja za radno mjesto: Arhitekt (m/ž). Opis posla podrazumijeva arhitektonsko projektiranje i vođenje projekata, izradu idejnih, glavnih i izvedbenih projekata, ishođenje suglasnosti i dozvola te dogovor s izvođačima radova. Prijave na oglas, zajedno s opisom dosadašnjih radova i projekata, potrebno je dostaviti do 29. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:26