MOJPOSAO.HR

Tražiš posao koji nudi stručna usavršavanja, naknadu za troškove prehrane regres, božićnicu i uskrsnicu? Provjeri ponudu...

Rokovi za prijavu su kratki, pa provjerite sve uvjete na vrijeme

Ilustrativna fotografija

AVITEH Audio Video Tehnologije, vodeća tvrtka na tržištu profesionalne foto, video i audio opreme, traži pojačanja na sljedećim pozicijama: Referent u administraciji i računovodstvu (m/ž), Prodajni referent za foto i video opremu (m/ž), Administrator u odjelu servisa (m/ž). Novim kolegama nude značajan stimulacijski paket pored redovnih primanja, rad u moderno opremljenom prostoru, dinamičan posao i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 17. listopada.

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice, ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su stimulativna primanja, mogućnost internog rasta i razvoja te ugodno radno okruženje u kojem rade odlični ljudi! Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Hostesa/Operater u automat klubu (m/ž). Prijave primaju do 30. listopada.

Započni svoju karijeru na Petrolu! Trenutno zapošljavaju Kuhara (m/ž) koji će biti odgovoran za pripremu jela prema standardima rada, kontrolu kvalitete i kvantitete namirnica, održavanje higijenskih standarda te osposobljavanje novog kadra. Zauzvrat ti nude uređenu te inovativnu radnu okolinu, stručna usavršavanja, naknadu za troškove prehrane, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege s kojima je užitak raditi. Javi im se do 19. listopada.

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava na poziciji: Skladišno - transportni radnik (m/ž)! Novim kolegama nude sigurnu i redovitu plaću, uvođenje u posao uz mentora, priliku za razvoj i napredovanje, dinamičan posao te božićnicu, uskrsnicu i regres. Javi im se do 19. listopada.

Tvrtka PlanRadar pomaže projektnim timovima za izgradnju i vođenje nekretnina da s lakoćom upravljaju projektima i surađuju. S ciljem osnaživanja postojećeg tima zapošljavaju na radnom mjestu: Sales Development Representative (m/ž). Nude ti prostor za osobni i profesionalni razvoj, izazovne i raznolike radne zadatke, konkurentnu plaću, rad u brzorastućoj tvrtki te brojne druge dodatne pogodnosti. Javi im se do 9. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 19:22