MOJPOSAO

Tražiš (bolji) posao? Ovog tjedna zapošljavaju Ljekarna Barulek, Mediatorium, Elektro imber...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Nikola Vilic/Cropix

KOŽUL grupa jedan je od vodećih distributera ručnih alata i pribora u regiji, a svoje poslovanje usmjerava prema tržištu jugoistočne Europe gdje ima brojne partnere i kupce. S ciljem osnaživanja trenutnog tima djelatnika, tvrtka zapošljava Trgovca (m/ž) koji će raditi na odjelu električnih alata i vijčane robe. Novim kolegama nude rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, mogućnost napredovanja i usavršavanja te dodatne edukacije. Javi im se do 29. siječnja.

Ljekarna Barulek zapošljava Farmaceutskog tehničara (m/ž). Opis posla uključuje provođenje smjernica dobre ljekarničke prakse, brigu o pravilnom skladištenju i čuvanju lijekova te brigu o narudžbama i kvalitetnoj opskrbi ljekarne. Zainteresirani kandidati moraju imati položen stručni ispit, poznavati rad u programu Eskulap, biti pedantni i imati razvijene komunikacijske vještine. Rok za prijavu na oglas ističe 29. siječnja.

S više od 3500 zaposlenika u osam proizvodnih pogona i prodajnih ureda u Njemačkoj, Europi i SAD-u, EJOT Grupa je jedna od vodećih tvrtki u području tehnologije pričvršćivanja. Tvrtka je u potrazi za pojačanjem na poziciji: Zaposlenik u internoj prodaji (m/ž). Opis posla podrazumijeva prihvaćanje, unos i obradu narudžbi, opće administrativne i organizacijske poslove te komunikaciju s klijentima. Svoj životopis im pošalji do 29. siječnja.

Mediatorium okuplja tim IT stručnjaka za programiranje, razvoj informacijskih sustava te web i serverskih aplikacija kako za domaće tako i za inozemno tržište. Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu Android developer (m/ž), cijene entuzijazam i veliku volju za učenjem, a novim kolegama nude konkurentnu plaću na temelju razine znanja, osobni godišnji proračun za dodatnu opremu, poticajne bonuse, 25 dana godišnjeg odmora te fleksibilne uvjete rada. Javi im se do 28. siječnja.

Elektro imber, jedna od vodećih tvrtki za izgradnju optičkih mreža u Hrvatskoj, zbog proširenja posla traži kandidate koji će postati dio njihovog mladog tima. Preciznije, zapošljavaju na radnim mjestima: Administrator skladišnog poslovanja (m/ž), Telekomunikacijski monter (m/ž), Projektant svjetlovodnih mreža (m/ž) i Uredski koordinator (m/ž). Do 3. veljače prouči njihovu ponudu, pronađi posao krojen po tvojoj mjeri i postani dijelom njihovog tima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 19:08