PRIJAVITE SE

Traže se rukovatelj građevinskim strojevima, novi članovi za restoran, a tu je i posao u Njemačkoj

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje! MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
 Ilustracija/Matthew Ashton/Alamy/Profimedia

Europski građevinski koncern STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Trenutno zapošljavaju više izvršitelja na poziciji Rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž). Prijavite se ako imate završeno stručno osposobljavanje za rukovanje građevinskim strojevima te vozačku dozvolu, a prednost je ako imate minimalno 1 godinu profesionalnog iskustva. Ukoliko ste zainteresirani, pošaljite svoju natječajnu dokumentaciju najkasnije do 15. kolovoza.

Globalna hrana, nositelj franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske, traži za svoj tim nove članove za restoran u Rijeci - Vrata Jadrana na poziciji Radnik u restoranu (m/ž). Predznanje nije uvjet. Nude plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, puni iznos prijevoza za svaki odrađeni mjesec, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, rad na puno ili nepuno radno vrijeme - kako vama odgovara. Ako ste se pronašli u ovom oglasu, prijavite se do 11. kolovoza.

Electus DGS, vodeća agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske, za svojeg klijenta traži više osoba za rad na poziciji Zavarivač/Welder (m/ž) u Hamburgu, Njemačka. Ovaj posao je za tebe ako imaš prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u rafinerijskoj, kemijskoj ili petrokemijskoj industriji, valjane dozvole za zavarivanje, poznaješ engleski i/ili njemački jezik te si spreman na selidbu u Njemačku tijekom rada na projektu u trajanju od minimum 8 tjedana. Nude ugovor na određeno, satnicu između 18 i 21€ neto, smještaj te naknadu za troškove putovanja. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 6. kolovoza.

Telektra je ekskluzivni zastupnik renomiranih europskih proizvođača rasvjetnih tijela za područje Republike Hrvatske, bavi se projektiranjem rasvjetnih rješenja, distribucijom rasvjetnih tijela, kao i izvođenjem elektroinstalacijskih radova jake i slabe struje. Traže osobu za poziciju Voditelj elektro radione (m/ž) za izradu razvodnih ormara. Nude rad u ugodnoj atmosferi uz stimulativna primanja te mogućnost edukacije i usavršavanja. Na ovaj oglas se možete prijaviti do 16. kolovoza.

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju. U svojim tvornicama u Hrvatskoj, Rusiji, Srbiji, Mađarskoj i Rumunjskoj zapošljavaju više od 2900 djelatnika različitih specijalizacija i profila. Trenutno šire svoj tim te zapošljavaju na pozicijama: Tehnolog kvalitete dobavljača (m/ž), Tehnolog održavanja (m/ž), Vozač viličara (m/ž), Alatničar (m/ž), Radnik održavanja - električar/elektroničar (m/ž), Radnik proizvodnje (m/ž). Nude motivirajuće, razvojno, stabilno i strukturirano radno okruženje te planirani razvoj karijere u skladu s uzajamnim očekivanjima. Oglasi su aktivni do 16. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao.

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:01