MOJPOSAO.HR

Traže se radnici raznih profila: Izabrali smo najzanimljivije ponude, provjerite ima li nešto za vas

Neki od ovih ponuda uključuju i besplatan smještaj, i ostale pogodnosti...

Ilustrativna fotografija

Ledo plus je najveći domaći proizvođač sladoleda te najveći distributer smrznute hrane. Ali to već sigurno sve znaš… Za detalje ćeš ionako guglati prije razgovora za posao! Trenutno tragaju za Voditeljem cross docking centra (m/ž) i Dostavljačem u prodaji (m/ž), a nude ti rad u ugodnom i podržavajućem timu, edukacije i usvajanje novih znanja, dodatne prigodne nagrade i puuuno sladoleda. Ako su te zainteresirali, javi im se čim prije!

Easy a tent nudi bogato opremljene luksuzne šatore i mobilne kućice u vrhunskim kampovima u Hrvatskoj. I zapošljava nove kolege! Do 11. veljače prijavi se na oglas za radno mjesto Predstavnik u kampu (m/ž) i postani dio njihovog tima. Prednost pri zapošljavanju imaju komunikativne, proaktivne i snalažljive osobe, a zauzvrat ti nude dobru mjesečnu plaću uz radni tjedan od pet dana (uz moguće iznimke), ugodnu radnu atmosferu, besplatan smještaj te mogućnost provizije.

Zvijezda plus, najveći proizvođač jestivih ulja i jedini proizvođač margarina, biljnih masti, majoneze i delikatesnih proizvoda na bazi majoneze u Hrvatskoj, zapošljava na poziciji: Tehničar specijalist (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje unošenje rezultata u bazu podataka, uzorkovanje sirovina i sudjelovanje u uvođenju novih metoda zajedno s voditeljima odjela. Nude ti mogućnost rada u tvornici s dugom tradicijom, kontinuirano profesionalno usavršavanje i mogućnost napredovanja, a rok za prijavu ističe 12. veljače.

Zeus prima, brzorastuće poduzeće u outsourcing industriji, koja se u posljednje 4 godine uspješno razvija na njemačkom tržištu, za dugogodišnjeg klijenta traži Agenta u korisničkoj službi na njemačkom jeziku (m/ž). Od tebe očekuju autentičan izgovor njemačkog jezika, stabilnu internetsku vezu i prethodno iskustvo rada u službi za korisnike, a nude ti mjesečne bonuse, plaćeni trening i osigurano mentorstvo, rad od kuće i mogućnost napredovanja. Svoj životopis im pošalji do 19. veljače.

Vulkal, dugi niz godina vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava Konobara (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva, a prednost će imati kandidati s izraženim komunikacijskim vještinama. Nude ti konkurentna primanja i odlične uvjete za rad, mogućnost stalnog zaposlenja, dinamičan posao te ugodnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 12. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:21