MOJ POSAO

Traže se radnici, nude se stimulativna primanja i dodatke na plaću, naknadu za topli obrok i prijevoz...

Provjerite dobro sve uvjete, rokovi za prijavu su kratki

Ilustrativna fotografija

 Moj posao

ENCIAN d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu obiteljska je tvrtka sa 30 godina dugom tradicijom koja se bavi distribucijom zdrave hrane i prirodne kozmetike. Trenutno su u potrazi za Voditeljem ključnih kupaca junior (m/ž) koji će razvijati i održavati snažne odnose s postojećim kupcima, pružati im podršku i uslugu u skladu s njihovim potrebama. Nude ti ugovor na neodređeno vrijeme, primanja i uvjete primjerene radnom mjestu, službeno vozilo, naknadu za prehranu, božićnicu i uskrsnicu. Požuri i pošalji svoju prijavu do 30. rujna.

Ledo plus d.o.o. najveći je proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj. Postojeći tim žele osnažiti Vozačem/Dostavljačem (m/ž). koji će voditi brigu o pravovremenoj isporuci robe te osobom koja će ‘uskočiti‘ na radno mjesto: Business Analyst/Developer (m/ž). Nude ti stimulativna primanja i dodatke na plaću, naknadu za topli obrok i prijevoz. Ako želiš postati dio najslađeg tima, prijavi se do 30. rujna.

Inditex, vodeća modna grupacija prisutna na 213 tržišta s više od 5.800 trgovina, zapošljava Voditelja trgovine/Store managera (m/ž) koji će upravljati trgovinom u ravnoteži između strateških ciljeva i svakodnevnih zadataka, u skladu s ciljevima Inditex kompanije. Njihova ponuda uključuje mogućnost razvoja unutar kompanije, zaposlenički popust od 25%, naknadu za prijevoz i topli obrok te ugodnu radnu atmosferu. Pošalji svoju prijavu do 30. rujna.

Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i servis za vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Jaguar i Land Rover. U potrazi su za savjesnim i pedantnim Automehaničarom(m/ž). Nude ti priliku za stalno usavršavanje, stimulativna primanja i odlično radno okruženje. Ako imaš najmanje 1 godinu iskustva rada na istim ili sličnim poslovima i motivaciju za rad unutar svjetski priznatog branda, pošalji svoju prijavu do 2. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:24