Donosimo popis

Slijedi vikend s blagdanom i neradnom nedjeljom: Otkrivamo gdje ipak možete po namirnice...

Dijelu kupaca morat će čekati do ponedjeljka da u trgovinama obnove kućne zalihe

Shopping centar (ilustracija)
 

 Dragan Matic/Cropix/Cropix

Ovu subotu na redu je još jedan blagdan - Sveta tri kralja - pa će i taj neradni dan trgovine biti zatvorene. Dan nakon mnoge će također biti zatvorene jer je nedjelja pa je za kupce koji preferiraju neke trgovačke lance danas zadnji trenutak za opskrbu namirnicama. Jedini izuzetak je Konzumova trgovina na zagrebačkom autobusnom kolodvoru koji će biti otvoren od 8 do 15 sati i one trgovine koje rade u sklopu shopping centra koji je odlučio raditi na blagdan.

U nastavku donosimo pregled koje su trgovine otvorene ovaj vikend.

Konzum

U subotu će biti zatvorene sve Konzumove poslovnice osim one na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, a usluge dostave i drive in neće biti dostupne ni u subotu ni u nedjelju.

Ovu nedjelju u Zagrebu i okolici je otvoreno 30-ak njihovih trgovina, među njima i ona u Draškovićevoj, na Borongaju, Maksimirskoj cesti, u sklopu Centra Cvjetno i Avenue Malla, na Trešnjevačkom trgu i Ulici Dobriše Cesarića u Španskom.

U Splitu u nedjelju nije otvoren ni jedan Konzum, a u Osijeku su otvorene poslovnice u Ulici Kralja Zvonimira, Opatijskoj, Gackoj te obližnjoj Tenji i Čepinu. U Rijeci u nedjelju radi samo Konzum u Ulici Vatroslava Lisinskog.

Ostale lokacije možete pronaći ovdje.

Spar

Sve trgovine Spara Hrvatska na blagdan Sveta tri kralja neće raditi.

U nedjelju su u Zagrebu otvoreni Sparovi hipermarketi u Garden Mallu i Retkovcu, dok su svi ostali zatvoreni cijeli vikend. U Rijeci su otvoreni hipermarket Krnjevo, Čandekova, Osječka i supermarket na Rivi Boduli, a u Osijeku hipermarket, supermarket Trpimirova, Strossmayerova i onaj u Portanovi. Splićani koji žele ovu nedjelju kupovati u Sparu imaju samo jednu opciju - hipermarket u Kaštel Sućurac.

Radno vrijeme svih ostalih Sparovih poslovnica u Hrvatskoj možete provjeriti ovdje.

Plodine

Za blagdan Sveta tri kralja poslovnice Plodina bit će zatvorene, jedina iznimka su supermarketi u sklopu trgovačkih centara koji rade prema radnom vremenu trgovačkog centra. Zagrebačke Plodine u Ulici Vice Vukova kraj Arena Centra, hipermarket u Ulici Mije Haleuša, Štefanovečkom zavoju i Ulici Karla Metikoša rade i u subotu i u nedjelju, dok u Family Mallu i Z centru rade samo u subotu. Plodine u Splitu i Osijeku rade oba dana vikenda, dok je u Rijeci jedini izuzetak supermarket u ZTC-u koji radi u subotu, ali ne i nedjelju.

Radno vrijeme svog najbližeg supermarketa možete pronaći ovdje.

Lidl

Iz Lilda pozivaju kupce da kupnju obave na vrijeme jer će njihove trgovine biti zatvorene i u subotu 6. siječnja, ali i u nedjelju 7. siječnja.

Kaufland

Ni poslovnice Kauflanda ovaj vikend neće biti otvorene.

City Center One

Trgovački centri City Center one zatvoreni su i na Sveta tri kralja i u nedjelju.

Arena Centar

Ovaj trgovački centar cijeli siječanj neće raditi nedjeljama, a ni ovu subotu.

Avenue Mall

Trgovine Avenue Malla u subotu će biti zatvorene, dok će nedjelja biti radna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:40