MOJ POSAO

Pronađi posao po svojoj mjeri: Ovaj tjedan odabrali smo nekoliko najzanimljivijivij prilika...

Prevjerite uvjete i rokove, kratki su dosta

Vulkanizer Vulkal

 Goran Mehkek/Cropix

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava na poziciji: Vulkanizer (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva, a novim kolegama nude dinamično okruženje, topli obrok, poklon bon za Uskrs, regres, godišnje nagrade, kontinuirano usavršavanje, motivacijski program i stimulativna primanja. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 3. veljače.

Gemma B&D je trideset godina distributer bijele tehnike premium kvalitete. Zbog povećanja opsega posla traže ozbiljne i odgovorne osobe za poziciju: Administrator u odjelu servisa (m/ž). Posao podrazumijeva unos i razduženje rezervnih dijelova po radnim nalozima i svu prateću administraciju servisnog odjela. Njihova ponuda uključuje ugodno radno okruženje, interne edukacije, stimulativna primanja i mogućnost dodatnih nagrada. Prijave primaju do 6. veljače.

Lokrum, ugostiteljska tvrtka s više restorana/objekata u Dubrovniku, među kojima se nalaze i oni s Michelinovom preporukom, zapošljava na pozicijama: Kuhar (m/ž) i Konobar (m/ž). Prethodno radno iskustvo na relevantnim poslovima je nužno, a očekuju te rad u jednom od vodećih fine dining restorana u Dubrovniku, profesionalni rast i razvoj, odlična radna atmosfera i sjajni kolege. Svoj životopis im pošalji do 2. veljače.

Želiš postati dio sjajne ekipe i uspješne poslovne priče koja traje već 30 godina? Ne traži dalje! Ribola te poziva da im se pridružiš na poziciji: Voditelj-poslovođa prodavaonice (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za samostalno vođenje prodavaonice, organizaciju rada djelatnika i brigu o asortimanu i zalihama robe, a zauzvrat ti nude nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, mogućnost profesionalnog napredovanja, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege. Javi im se najkasnije do 2. veljače.

Hattrick-PSK je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godin. Svojim zaposlenicima pružaju mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja, stjecanja suvremenih iskustava u radu, topli obrok, godišnje bonuse te stimulativna primanja. Uslijed širenja poslovanja, u potrazi su za novim talentima i to na poziciji: Terenski tehničar (m/ž). Prijave primaju najkasnije do 2. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:49