DOBRA PRILIKA

Posao iz snova na jednom od najljepših hrvatskih otoka: Veliki hotelski lanac traži 75 radnika

Osnivač tvrtke je Cresanin Nikola Avram, koji ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva

Počelo je zapošljavanje radnika koji će raditi u novom hotelu Autograph Collection by Marriott na otoku Cresu čije se otvorenje očekuje početkom ljeta iduće godine. Autograph Collection by Marriott okuplja budući tim od minimalno 75 ljudi i ima otvorene sve pozicije za rad u hotelu.

Investitor u hotel je tvrtka Valdarke koja ulaže 15 milijuna eura. Osnivač tvrtke je Cresanin Nikola Avram, koji ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u hotelijerstvu i menadžmentu turističkih kompanija. Avram je ujedno osnivač regionalne tvrtke Alpha Hotel Management koja je licencirana od strane Marriott Internationala za razvoj brenda na jugoistoku Europe.

“Trenutno imamo otvorena radna mjesta doslovno za sve pozicije. Tim gradimo iz temelja i transparentno. Cilj je odabrati iskusne ali i motivirane mlade radnike koji su spremni učiti, razvijati vještine i stjecati iskustvo bez obzira jesu li se susretali s hotelijerstvom ranije. Time ćemo nesumnjivo oplemeniti turističku sliku jednog od najljepših hrvatskih otoka, potaknuti razvoj ekonomije pa i demografije. Što se uvjeta tiče možemo kazati da ćemo najveći broj radnika zaposliti na cjelogodišnje razdoblje, a zapošljavat ćemo i sezonce. Primanja će biti konkurentna, stimulativna i shodna imidžu najvećeg svjetskog hotelskog lanca. Smještaj i obroci bit će osigurani u sklopu hotela koji će raditi deset mjeseci u godini. Naša je prednost kao investitora što dubinski razumijemo hotelijerstvo, turizam i menadžment te nam je to veliki vjetar u leđa u budućem ostvarivanju poslovnih rezultata, održavanju kvalitete te sinergiji sa našim zaposlenicima”, izjavio je Nikola Avram.

Autograph Collection u portfelju ima 280 hotela u 50 zemalja svijeta na najatraktivnijim lokacijama. Novi hotel Autograph Collection by Marriott bit će prvi predstavnik brenda Marriott International na Cresu, a ujedno i na nekom od hrvatskih otoka. Brend Autograph Collection kategoriziran je s pet zvjezdica te spada u premium distinctive skupinu Marriottovih hotela, što je po razini luksuza pozicija između luxury i select hotela, a po sadržajima i stilu radi se o objektima koji ističu lokalnu kulturu i priču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 09:52