OVO NISTE PROBALI

Oprez, na policama osvanuli kiseli krastavci koji samo izgledaju kao obični: ‘I krastavci mogu biti uzbudljivi‘

‘Bilo je prirodno da spojimo najbolje iz oba svijeta‘, kažu iz Podravke

Krastavci s ginom

Nakon što je Podravka, kao prva u svijetu, lansirala inovativno pakiran ajvar u plastične squeeze boce, iz koprivničke kompanije na tržište stiže još jedan zanimljiv proizvod. Naime, Podravka je proizvela delikates kisele krastavce sa Badelovim Sax dry ginom. Radi se, kako nam otkrivaju iz Podravke, o proizvodu u limitiranoj ediciji.

„Podravka proizvodi top kvalitetu ukiseljenih krastavaca, prema tradicionalnoj domaćoj recepturi. Kako bismo napravili svojevrsni tvist u toj kategoriji i unijeli malo dinamike, osmislili smo vrhunski delikates proizvod od najkvalitetnijih krastavca. Htjeli smo pokazati koliko ukiseljeni krastavci mogu biti uzbudljivi i zanimljivi. S obzirom da je SAX vrhunski domaći gin, odlučili smo se za suradnju s Badelom jer bilo je prirodno da spojimo najbolje iz oba svijeta i da napravimo Podravka krastavce s ginom“, stoji u Podravkinu odgovoru na naš upit. Iz Podravke su dodali još da u kombinaciji s Badelovim Saxom, najprodavanijim hrvatskim brendom gina, kojeg karakterizira iznimna bistrina i bezbojnost te osebujan okus aromatičnog bilja i borovice, Podravkini kiseli krastavci impresioniraju svojom izvrsnom aromom i neodoljivom hrskavom strukturom.

Napominju još kako Podravka delikates krastavci s ginom ne sadrže konzervanse, prikladni su za vegetarijance i vegane, a trenutno se mogu pronaći na policama Konzuma diljem Hrvatske.

image

Krastavci s ginom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 19:32