MOJ POSAO

Očekuju te siguran posao, stimulativna primanja i bonusi: provjeri uvjete i rokove za prijavu...

Na tržištu rada nikad prije nije bilo ovoliko dobrih prilika

Zagrebačka pivovara

 Neja Markicevic/Cropix

Zakon pivo ili zakon posao? Zašto ne oboje? Pridruži se pripravničkom programu Zagrebačke pivovare i uđi u svijet proizvodnje piva! Do 1. svibnja prijavi se na oglas za Pripravnika u proizvodnim operacijama (m/ž), jer ćeš tijekom programa imati priliku učiti od vrhunskih mentora, kolega i stručnjaka, razmjenjivati najbolje prakse s kolegama iz drugih zemalja te razvijati svoju karijeru u odličnom okruženju. Javi im se čim prije!

Neprestano rastu i otvaraju nove poslovnice, a trenutno zapošljavaju više od 1.000 zaposlenika. Ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su stimulativna primanja, mogućnost internog rasta i razvoja te ugodno radno okruženje u kojem rade odlični ljudi! Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Konobar (m/ž). Prijave primaju do 11. svibnja.

Tvrtka Navielektro od svog osnutka 2014. godine stvara pouzdane i dugoročne poslovne odnose s najvećim renomiranim svjetskim kompanijama u području pomorske elektrotehnike. Trenutno zapošljavaju 30 radnika, a svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Električar/Elektro ispitivač (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja te osiguran smještaj, a na oglas se možeš prijaviti do 10. svibnja.

Brodogradnja puna strasti, visoko specijalizirana mornarička plovila, inovacija i timski rad: to je ono za što se NVL grupa zalaže. I ti možeš postati dio njihove brodograditeljske obitelj u kojoj više od 1.500 visokokvalificiranih ljudi u Njemačkoj i diljem svijeta svojim znanjem i kreativnošću svakodnevno pridonosi stvaranju nečeg posebnog. Pridruži im se na jednoj od oglašenih pozicija: Commercial Officer/Specialist (m/ž) i Finance and Controlling Officer/Specialist (m/ž). Javi im se najkasnije do 7. svibnja.

KEINDL SPORT već 25 godina prati i živi sport. Njihov tim čine educirani sportski entuzijasti koji svojim znanjem, energičnošću i angažmanom grade sportski duh i čine ga svakodnevnicom. Pridruži im se u ulozi Prodavača (m/ž)! Očekuju te siguran posao u brzorastućoj industriji, stimulativna primanja i bonusi, dodatni dani godišnjeg odmora, strukturirano uvođenje u posao te posebni popusti za zaposlenike. Ako su te zainteresirali, javi im se do 5. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:10