Impresivna investicija

Novo lice apartmanskog naselja Medena nakon ulaganja od 8 mil.eura, no to je tek početak

Apartmanska naselja deficitarna su u Hrvatskoj, pogotovo u Dalmaciji. Zbog toga smo odlučili pokrenuti ovu investiciju, rekao je Danko Končar

Apartmani Medena

 Apartmani Medena/

Dovršen je investicijski ciklus Danka Končara od 8 milijuna eura u apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem nadomak Trogira, koje je nakon opsežne rekonstrukcije dobilo kategorizaciju od 4 zvjezdice. Nakon ove, uskoro slijedi i nova investicija na toj lokaciji teška još 35 milijuna eura, u aparthotel s 5 zvjezdica, javljaju iz LNS Grupe.

Iz uprave Apartmana Medena pojašnjavaju kako je rekonstrukcija apartmanskog naselja projekt koji se provodio pune tri sezone, a u sklopu čega su svi apartmani kategorizirani s četiri zvjezdice, te je izgrađen plato od 600 kvadratnih metara s četiri vanjska bazena, što predstavlja veliki iskorak u smislu kvalitete sadržaja i infrastrukture.

image

Apartmani Medena

Apartmani Medena/

Inače, apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji se od 251 apartmana i nalazi se u vlasništvu LNS grupe koja u portfelju drži i istoimeni Hotel Medena, Hotel Ola te niz drugih hotela u Hrvatskoj. Apartmani Medena raspolažu i terenima za rukomet, nogomet, tenis, košarku i mini golf, a svim gostima na raspolaganju je restoran u sklopu kompleksa, konferencijska dvorana.

Ovo je tek početak

Predstavnik LNS grupe, Danko Končar, izjavio je kako su Apartmani Medena pionir apartmanskog turizma u Dalmaciji te su kao tržišni lider sada doživjeli preobrazbu koja je tek početak razvoja i dugoročnog ulaganja u infrastrukturu.

"Apartmanska naselja generalno su deficitarna u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji. Zbog toga smo odlučili pokrenuti ovu investiciju kako bismo najljepšu lokaciju na Mediteranu učinili još reprezentativnijom. Ovim putem mogu i najaviti skorašnju izgradnju aparthotela s 5 zvjezdica i 100 soba čija je vrijednost 35 milijuna eura. Novo lice apartmanskog naselja Medena tek je početak naših velikih planova", izjavio je Končar.

image

Apartmani Medena

Filip Brala/

Predsjednica uprave Apartmana Medena, Petra Jurlina, ističe kako se trendovi u turizmu mijenjaju iz sezone u sezonu, konkurencija je zaoštrena, a neprestano ulaganje u kvalitetu, individualni pristup svakom gostu ali i autentičnost jedini je jamac zdravog poslovanja."Vodeći se upravo tom filozofijom, krenuli smo u kompleksan zahvat na ovoj kultnoj lokaciji u Segetu Donjem, koja desetljećima ponosno simbolizira destinaciju.

Međutim, ta destinacija s ovom investicijom sada ulazi u novu eru. Cijeli kompleks Medena pozicioniran je kroz niz strateških tvrtki za lokalnu zajednicu koji otvara radna mjesta, oplemenjuje infrastrukturu i pritom posluje po načelima održivosti", kaže Jurlina, najavljujući da se 6. srpnja održava i svečano predstavljanje investicije.

image

Budući aparthotel

Medena/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 14:18