GLOBALNO PRIZNANJE

Među uglednicima na svečanosti uručenja nagrada ‘Građani svijeta‘ su i Pavao Vujnovac i Fabris Peruško

Nagradom ‘Građani svijeta‘ Atlansko vijeće odaje priznanje onima koji svojim djelovanjem motiviraju i inspiriraju druge

Borut Petek, Fabris Peruško, Pavao Vujnovac, Josip Jurčević i Damir Spudić

U New Yorku su se na gala večeri Atlantskog vijeća u sali Ziegfeld na Manhattanu okupili svjetski vođe, diplomati, poduzetnici i menadžeri, filantropi te globalno poznati kulturni i estradni umjetnici. Povod je bila dodjela nagrada "Građani svijeta".

Ondje su i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ali i poduzetnik Pavao Vujnovac, te predsjednik Uprave Fortenova Grupe Fabris Peruško.

Mnogi od tih uglednika okupili su se na svečanosti uručenja nagrada "Građani svijeta“ kojima Atlansko vijeće odaje priznanje onima koji svojim djelovanjem motiviraju i inspiriraju druge, neovisno u kojem području djeluju.

Na svojoj LinkedIn stranici iz Fortenova Grupe su objavili:

"Atlantsko vijeće odaje priznanje nekolicini onih koji nadahnjuju nas i svijet da zablistamo, da vjerujemo u nešto bolje i težimo nečem svjetlijem te čuvamo one ideale koje smatramo svetima. Oni predstavljaju najbolje od našeg transatlantskog partnerstva i služe kao svjetionici, vodeći nas prema našim najvećim težnjama“, rekao je John F.W. Rogers predsjednik Atlantskog vijeća.

Kao član Međunarodnog odbora Atlantskog vijeća na svečanosti je sudjelovao i Pavao Vujnovac, predsjednik Upravnog odbora Fortenova grupe te, kao njegovi gosti, i članovi Upravnog odbora Fortenova grupe i izvršni direktori Fabris Perusko i Damir Spudić te Josip Jurčević i Borut Petek.

Na svečanom primanju su, između ostalih, bili Giorgia Meloni, premijerka Italije i Kyriakos Mitsotakis, grčki premijer, Miky Lee, zamjenica predsjednika korejskog konglomerata CJ Group, El Vice Chairwoman, Elon Musk, Kolinda Grabar Kitarović, bivša hrvatska predsjednica te brojni drugi svjetski uglednici".

Biša hrvatska predsjednica je na dodjele nagrade Atlantskog vijeća pozirala s Elonom Muskom, s čim se i pohvalila na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 13:55