MOJ POSAO

Izabrali smo nekoliko ponuda za posao, pa ako ste ambiciozni, ili samo želite nešto drugačije, provjerite..

Rokovi su kratki, požurite s prijavama

Ilustrativna fotografija

SALES POWER d.o.o. za usluge je organizacija za tebe ako se osjećaš ambiciozno i želiš se okušati u industriji koja se neprestano razvija, a nemaš prilike to pokazati. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na radnom mjestu: Agent u pozivnom centru (m/ž). Nude ti rad u jutarnjim smjenama i sedmosatno radno vrijeme. rad s najmodernijim telekomunikacijskim tehnologijama, stalne edukacije i stručna usavršavanja, fiksnu plaću uz visoke bonuse za postizanje ciljeva te božićnicu, uskrsnicu i regres. Prijave traju do 6. srpnja.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju traži Savjetnika u Službi za odobrenje isplata za neinvesticijske mjere ruralnog razvoja i LEADER (m/ž) i Savjetnika u Podružnici Krapinsko-zagorske županije (m/ž). Ako imaš najmanje 3 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i znanje engleskog jezika, prijavi se na oglas i pošalji im svoj životopis najkasnije do 4. srpnja.

TISAK plus d.o.o. kao najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda i pre-paid bonova operatera zapošljava Prodavača(m/ž) u više gradova Hrvatske. Nude ti edukacije i mentorstvo, plaćene troškove prijevoza te naknadu za topli obrok. Ako si spreman/na za izazov, ali nemaš smještaj u određenom gradu, ne brini. Pružaju ti tijekom godine osiguran smještaj u Dubrovniku i na Hvaru, a tijekom sezone osiguran smještaj u Vodicama, Tučepima i Bolu na otoku Braču. Požuri jer prijave traju do 29. lipnja.

Globalna hrana d.o.o. traži novu osobu u McDonald’s timu u restoranima u Splitu. Za Radnika u restoranu (m/ž) osigurana je prosječna neto plaća za početnu poziciju od 1050 eura sa svim dodacima, dodatnih 560 eura neto prigodnih nagrada godišnje, dodatak na plaću u sezoni do 170 eura bruto mjesečno te rad na puno ili nepuno radno vrijeme. Prethodno iskustvo nije potrebno, a nude ti mogućnost napredovanja već nakon 4 mjeseca rada. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javi im se najkasnije do 3. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 13:23