PROMJENA NA BOLJE

Iz gomile poslovnih prilika izdvojili smo nekoliko zanimljivih: Provjerite uvjete i rokove, nemojte propustiti priliku

Rokovi za prijavu su dosta kratki pa ne gubite vrijeme

Ilustracija, automehaničari

 Tom Merton/Caia Image/Profimedia

AutoServis Kordek traži Samostalnog automehaničara (m/ž). Opis posla uključuje rad u servisnoj radionici, održavanje i popravak motornih vozila te dijagnostiku, a zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 10 godina radnog iskustva. Nude ti stimulativna početna primanja od 1500 eura, plaćene prekovremene i božićnicu, profesionalni i osobni rast i razvoj, poticajnu radnu atmosferu i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 6. studenog.

Tvrtka Lürssen, vodeće njemačko brodogradilište, otvorila je najmoderniji inženjerski centar u Rijeci kako bi podržala rad svjetski poznatog brodogradilišta za projektiranje i gradnju luksuznih megajahti. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Developer Oracle Application Express (m/ž). Nude ti kontinuirana stručna usavršavanja i edukacije, mogućnost napredovanja, fleksibilno radno vrijeme, poticajne prihode te rad u dinamičnom okruženju. Prijave primaju do 15. studenog.

Dream Yacht Croatia, najveća charter tvrtka na svijetu koja se bavi iznajmljivanjem jedrilica i katamarana, zapošljava Tehničar u charteru (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva rad u charter bazi, prijem i informiranje gostiju, popravak i održavanje plovila, odlazak na intervencije te primopredaju plovila. Poznavanje dva ili više stranih jezika je prednost, baš kao i prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 10. studenog.

U potrazi si za poslom? Ribola traži tebe! Pridruži se njihovoj uspješnoj priči koja traje već 30 godina, na poziciji: Zamjenik voditelja skladišta (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će komunikativne, ljubazne i predane osobe, a nude ti nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezoni, mogućnost profesionalnog napredovanja unutar firme, pravo na božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege. Prijave primaju do 9. studenog.

Kad kažemo da je lijepo i ugodno raditi u BIPI, onda to zaista i mislimo. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na poziciji: Asistent u odjelu upravljanja prodajnim prostorom (m/ž). Nude ti siguran posao u brzorastućoj i inovativnoj internacionalnoj organizaciji, motivirajuću i ugodnu radnu atmosferu, mogućnost utjecaja na razvoj drogerijskog tržišta, godišnje procjene o radnoj uspješnosti, usmjeravanje i razvoj, dodjelu nagrada po dostignućima te izbor NajProdavaonica i NajKolege. Javi im se do 10. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:52