ZGRABITE PRILIKU

Imate iskustva u vođenju trgovine, želite raditi u restoranu? Javite se na nove oglase za posao

Zaposlenike traže i LUSH manufaktura, dio uspješnog globalnog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics, te tvrtka Mana moda
 Ilustracija/Alan King/Alamy/Profimedia

LIPA VITA, najveća domaća tvrtka u segmentu dostave hrane i robe, zbog konstantnog širenja poslovanja traga za pouzdanim radnicima. Preciznije, zapošljavaju Vozače - dostavljače (m/ž) za rad s biciklima, skuterima i automobilima u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Puli, Velikoj Gorici, Karlovcu, Splitu i Dubrovniku. Nude plaću u rasponu od 5000 do 8000 kuna, stalno zaposlenje, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost dodatnih bonusa. Javi im se do 16. kolovoza.

LUSH manufaktura, dio uspješnog globalnog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics, koji bilježi 25 godina tradicije uspješnog poslovanja i razvoja u proizvodnji ručno rađene kozmetike, zapošljava veći broj Pomoćnih radnika u proizvodnji i skladištu (m/ž). Posao se sastoji od izrade različitih kozmetičkih proizvoda, pakiranja i slaganja proizvoda, a tvrtka zauzvrat nudi pozitivno radno okruženje, stimulacije na rad i plaćene troškove javnog gradskog prijevoza. Oglas ostaje aktivan 19. kolovoza.

Ako si spreman/spremna na učenje, voliš prenositi svoje znanje i želiš raditi u ugodnoj radnoj atmosferi, zaposli se kao Prodajni predstavnik (m/ž) u tvrtki Mana moda. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati iskustvo u vođenju trgovine, imati odlične komunikacijske vještine i biti spremni na timski rad. Nude ti stimulativna primanja i mogućnost napredovanja, a rok za prijavu na oglas ističe 18. kolovoza. Javi im se čim prije!

Globalna hrana, nositelj franšize McDonald's za Hrvatsku, zapošljava Radnika u restoranu (m/ž). Traže timske igrače koji će u njihovim restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, odnosno fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet, tvoji novi kolege su tu kako bi te podučili poslu. Njihova ponuda uključuje plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te osobni rast i razvoj. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 14. kolovoza.

BILOKALNIK - IPA zapošljava Voditelja proizvodnje (m/ž) koji će organizirati i voditi proizvodnju kartonske ambalaže. Kandidati moraju biti diplomirani inženjeri tehničke struke, aktivno se služiti engleskim jezikom u govoru i pismu i napredno poznavati rad na računalu. Plaća i dodatni uvjeti radnog mjesta se komuniciraju na razgovoru za posao, a tvrtka svim novim kolegama nudi mogućnost profesionalnog i stručnog usavršavanja. Rok za prijavu ističe 16. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:23