Šoping

Hrvatska aplikacija već ima 120 tisuća korisnika: ‘Mjesečno ćemo vam uštedjeti 200 eura‘

Može se pretražiti više od 5000 akcija trgovaca i više od 170 promo kataloga

Josip Muller, autor aplikacije 360 PROMO

Samo šest mjeseci bilo je potrebno hrvatskoj aplikaciji 360 PROMO da prikupi više od 120 tisuća aktivnih korisnika. Jedinstveni pregled akcijskih ponuda hrvatskih trgovaca, kao i dodatne korisne funkcionalnosti poput pregleda radnog vremena trgovina nedjeljom, zaslužne su za to što se baš 360 PROMO našao u top tri shopping aplikacije na Google Playu i App Storeu u Hrvatskoj. Iznad nje su samo megapopularni Temu i Shein, koji ulažu velika sredstva u marketing i promociju.

U ovoj se aplikaciji može jednostavno pretražiti više od 5000 akcija trgovaca prema traženom proizvodu ili kategoriji proizvoda, kao i pregled preko 170 promo kataloga od praktički svih relevantnih trgovina i trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Osim toga, aplikacija 360 PROMO omogućuje unos i dijeljenje lista za kupovinu s obitelji i prijateljima u kojima se odmah može pregledati što je od toga trenutno na akciji i gdje.

Prema izračunu autora aplikacije Josipa Mullera, korištenjem aplikacije i redovnom kupovinom na promocijama, prosječna hrvatska četveročlana obitelj mjesečno može uštedjeti oko 200 eura.

- Planiramo brojna unapređenja funkcionalnosti u aplikaciji, kao i širi obuhvat podataka. Već sad smo postali primarni izvor informiranja o akcijskim ponudama i radnim vremenima za veliki broj ljudi, a s daljnjim unapređenjem aplikacije će taj broj zasigurno značajno rasti u budućnosti – govori Muller.

Trenutno su najpopularniji moduli u aplikaciji „Promocije i akcije“, koji ljudima olakšava ‘lov na akcije‘ proizvoda robe široke potrošnje koje trebaju kupiti, te „Radna vremena“ jer se putem njega može saznati koje trgovine u njihovoj okolini rade nedjeljom i praznikom.

- Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike i sigurno će tako i ostati – poručuje autor aplikacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 14:11