javni poziv

HEP poziva zainteresirane partnere za razvoj i prodaju projekata obnovljivih izvora energije

Hrvatska elektroprivreda nastavlja istraživati mogućnost integracije u svoj proizvodni portfelj projekata obnovljivih izvora energije koji su završeni ili se nalaze u visokom stupnju razvoja
VE Korlat

Objavljen je novi javni poziv zainteresiranim partnerima za prodaju projekata obnovljivih izvora energije na području Hrvatske, koji je otvoren do kraja ove godine.

Novi javni poziv je upućen pravnim ili fizičkim osobama zainteresiranim za prodaju projekata: neintegriranih (samostojećih) sunčanih elektrana u razvoju i pogonu (snage uključivo i veće od 2 MW), prodaju projekata vjetroelektrana u pogonu (prednost imaju lokacije s više od 2.500 sati rada godišnje) te prodaju projekata hidroelektrana u razvoju i pogonu (snage uključivo i veće od 1 MW). HEP će iskaze interesa zainteresiranih partnera primati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zaključno do 31. prosinca 2021. godine. Nakon primitka Pisma namjere s osnovnim podacima i obavljene preliminarne evaluacije projekata, HEP će odabranim partnerima uputiti zahtjev za slanjem detaljnijih informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:42