rekordni rezultat

Globalna isporuka pametnih telefona: Xiaomi u drugom tromjesečju 2021. nadmašio Apple

Xiaomi je imao 52,8 milijuna isporučenih uređaja uz rast od 83 posto tako da je novi Xiaomijev cilj istisnuti Samsung kako bi postao najveći svjetski dobavljač
 Sajjad Hussain/AFP

Sudeći prema izvještajima podataka IDC -a, Canalysa, Strategy Analyticsa i Counterpointa, četiri vodeće svjetske tvrtke za istraživanje tržišta, Xiaomi je u drugom tromjesečju 2021. nadmašio Apple u pogledu globalnih isporuka pametnih telefona i postao svjetski broj dva po prvi put.

Prema tim izvještajima Xiaomi je u ovom tromjesečju postigao rekordni rezultat i ostvario godišnji rast od 86,6 posto. Xiaomi je imao 52,8 milijuna isporučenih uređaja uz rast od 83 posto tako da je novi Xiaomijev cilj istisnuti Samsung kako bi postao najveći svjetski dobavljač.

„Otkad je Xiaomi lansirao svoju prvu vrhunsku Mi 10 seriju, kontinuirano radi na inovacijama u ključnim segmentima, poput slikanja, prikaza, punjenja, pametne proizvodnje i još mnogo toga. Xiaomi je uložio u postizanje proboja na premium tržištu, donoseći potrošačima najnoviju vodeću tehnologiju i pomažući u oblikovanju smjera industrije. Xiaomi će kontinuirano jačati svoje osnovne sposobnosti i učvršćivati svoje mjesto kao drugi najveći brend pametnih telefona“, priopćili su iz Xiaomija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:27