MOJPOSAO.HR

Evo nekoliko oglasa koje smo izdvojili ovaj tjedan: Traže se djelatnici raznih profila, provjerite uvjete...

Pripremite životopise, rokovi za prijavu su kratki

Vulkanizer Vulkal

 Goran Mehkek/Cropix

Tvrtka Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije, zapošljava motiviranu, ambicioznu i odgovornu osobu na poziciji: Serviser dizala (m/ž). Opis posla uključuje servisiranje, održavanje, popravke i modernizaciju dizala, a tvrtka ti nudi dodatne edukacije i usavršavanje, motivirajući sistem bonusa, naknade za dežurstvo, službeni automobil i mobitel te odlične kolege. Javi im se najkasnije do 8. ožujka.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava Savjetnika u prodaji autoguma i servisa automobila (m/ž) u Zadru i Rijeci. Zainteresirani kandidati moraju poznavati tehničke karakteristike automobila, novim kolegama nude dinamično okruženje, stručno usavršavanje, motivacijski program i stalan posao, a svoj životopis im trebaš poslati do 20. veljače.

Lesnina, jedna od najvećih i najuspješnijih trgovina namještajem u Hrvatskoj, te poziva da se pridružiš njihovom timu na poziciji: Konobar (m/ž). Prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet za prijavu na oglas, a novim kolegama nude božićnicu, rad na puno radno vrijeme, godišnje nagrade najboljim zaposlenicima, osiguran parking, jubilarne nagrade, dar u naravi i mogućnost trajnog zaposlenja. Ako su te zainteresirali javi im se do 27. veljače i postani dijelom Lesnina tima!

OBO Bettermann se ubraja u najinovativnija poduzeća u elektrotehničkoj industriji, a trenutno tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Referent unutarnje prodaje (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za pružanje komercijalne i tehničke podrške za kupce, izradu analiza i ponuda te komunikaciju s kupcima, a nude stimulativna i sigurna primanja, slobodne vikende, ugodnu radnu atmosferu i dodatne pogodnosti na radnom mjestu. Javi im se do 25. veljače.

U OTP banci žele predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio ove uspješne priče, do 25. veljače se javi na oglas za radno mjesto: Viši pravni savjetnik (m/ž). Očekuju te fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, odlasci na edukacije i konferencije, ravnoteža između privatnog i poslovnog dijela života i odlični kolege.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:54