MOJ POSAO

Donosimo pregled oglasa za radna mjesta: Jedan je posebno zanimljiv, nudi se plaća od 3000 eura i bonus

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje

Ilustrativna fotografija

 Berislava Picek/

LUSH manufaktura d.o.o. kao najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj koja koristi najfinije, najsvježije, prirodne sastojke za ručno izrađene kreacije kozmetičkih proizvoda zapošljava novog IT sistem administratora (m/ž) na području Novaka. Ponuda uključuje zaposlenje na neodređeno, naknadu za topli obrok, plaćene troškove javnog gradskog prijevoza, godišnji božićni bonus te 50% popusta u LUSH trgovinama. Ako si voljan održavati računalne sustave i računalne mreže požuri i prijavi se do 12. srpnja.

Gospođa Ana Jukić iz tročlane obitelji, iz predgrađa Zagreba, traži kulturnu, odgovornu i samostalnu osobu za vođenje i održavanje domaćinstva. Obitelj je 4-5 mjeseci godišnje na inozemnim putovanjima, stoga bi Voditelj domaćinstva (m/ž) vodio kompletnu brigu o domaćinstvu. Nude ti radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 09:00 - 17:00 sati te subotom 10:00 - 14:00 sati i plaću 3.000,00 EUR + godišnji bonus. Prijavi se putem telefona u vremenskom razdoblju od 10:00 do 15:00 sati od ponedjeljka do petka, najkasnije do 16. srpnja.

Farmacia kao dio Atlantic Grupe ekpert je u pružanju vrhunske ljekarničke skrbi pacijentima koji očekuju više. U više gradova Hrvatske, Zagrebu, Glini, Slavonskom Brodu, Daruvaru, Kraljevici i na otoku Pagu traže novog Magistara farmacije/Farmaceut (m/ž). Osiguravaju ti programe mentoriranja, od istaknutih ljekarnika, liječnika i drugih stručnjaka te potpunu podršku u pružanju vrhunske ljekarničke skrbi pacijentima. Postani aktivni sastojak u našem zdravom okruženju i prijavi se na oglas do 28. srpnja.

Ne voliš spore webove? Želiš li posao u vodećem regionalnom content provideru? Styria it solutions d.o.o. je pravi izbor za tebe. Tvrtka u sastavu Styria Media Group, najveće regionalne medijske kuće, radi kao servisna organizacija koja pruža usluge na internom i vanjskom tržištu. Zbog proširenja opsega poslovanja, traži Linux Sistem Administratora (m/ž) s izraženim DevOps sklonostima koji će surađivati s digitalnim razvojem naših klijenata. Nude ti dinamično okruženje i poticajne radne uvjete, mentoriranje te dodatne edukacije. Ako želiš biti dio tima, pošalji prijavu do 8. srpnja.

AGNOSCO potencijali d.o.o. okuplja tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na području ljudskih potencijala koji pruža cjelovita rješenja te time svojim korisnicima omogućava optimizaciju procesa, povećanu fleksibilnost kao i smanjivanje troškova održavanja. Ako imaš želju za stvaranjem novih vrijednosti možda si ti baš novi Direktor prodaje (m/ž). Ponuda uključuje rad u uspješnoj i financijski stabilnoj kompaniji u timu mladih i stručnih ljudi sa fleksibilnom radnom okolinom. Požuri i prijavi se do 15. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 15:53