SNAŽNA BAZA

Belgijci koji rade obračun plaća za pet milijuna zaposlenih šire se u regiji, upravo su preuzeli jednu hrvatsku tvrtku

SD Worxu posluje dulje od 75 godina i nudi rješenja u 150 zemalja, obračunava plaće za približno pet milijuna zaposlenika

Ilustracija HRNet arhitekture

 Hrnet/

SD Worx, vodeći europski pružatelj usluga i rješenja za obračun plaća i upravljanja ljudskim potencijalima, preuzeo je hrvatsku tvrtku HRPro, koja je razvila vlastiti informacijski sustav za upravljanje ljudskim potencijalima HRNet.

Tim preuzimanjem, SD Worx, koji je u prošloj godini ostvario prihod od oko 860 milijuna eura, proširuje svoju lokalnu prisutnost na 16 europskih zemalja u kojima HRPro uspješno posluje više od dvadeset godina.

SD Worxu posluje dulje od 75 godina i nudi rješenja u 150 zemalja, obračunava plaće za približno pet milijuna zaposlenika.

- SD Worx ima jasnu strategiju - biti vodeći pružatelj usluga obračuna plaća i upravljanja ljudskim potencijalima u Europi. Ovom akvizicijom jačamo naš portfelj vlastitim softverom za obračun plaća i upravljanje ljudskim potencijalima. S HRNetom dobivamo pristup novim zemljama sa snažnom bazom klijenata - istaknuo Kobe Verdonck, izvršni direktor SD Worxa.

HRPro razvija HRNet, vlastito višejezično softversko rješenje koje pokriva sve procese iz područja ljudskih potencijala.HRNet danas koristi više od 130 kompanija diljem srednje i jugoistočne Europe u kojima je zaposleno više od 250.000 zaposlenika. HRPro je obiteljska tvrtka u kojoj trenutno radi 60 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:58