BIZARNA OSVETA

ZAVRŠILA U ZATVORU NAKON MASTURBACIJE U KATOLIČKOJ ŠKOLI 'Molimo se za mladu damu i njenu obitelj'

Valerie Dodds, 19-godišnjakinja koja radi kao ‘model za odrasle’ na internetu pod umjetničkim imenom Val Midwest, osuđena je na 45 dana u zatvoru zbog ‘nedoličnog ponašanja’, nakon što je objavila svoje gole fotografije snimljene unutar katoličke srednje škole koju je pohađala.

- Mislim da je to što sam napravila bezopasno, a oni su me odlučili kazniti najviše moguće, rekla je prije nego što se javila u zatvor u srijedu.

Prošlog lipnja, Dodds je optužena za ‘nedolično ponašanje’ nakon što je u kasnim noćnim satima pozirala gola na nogometnom terenu Pius X srednje škole i masturbirala unutar okruženja škole.

Izjavila je kako je to način na koji se odlučila osvetiti svojim bivšim razrednim kolegama i učiteljima koji su osuđivali njen san rada u industriji zabave za odrasle.

U tu srednju školu je išla prva dva razreda, a u zadnjem razredu se preselila u drugu školu.

- Svi u mojoj školi imali su nešto ružno za reći na moj račun kada sam otvorila svoju internet stranicu, i stoga je ovo posvećeno svima vama, napisala je na svojoj stranici, gdje je objavila svoje gole fotografije.

No, nekoliko dana kasnije, dobila je kaznu za ulazak na privatni posjed i pokazivanje golotinje u javnosti.

- Kako mi mogu dati kaznu za javnu golotinju ako sam bila na privatnom posjedu, pitala je.

Predstavnici škole izjavili su kako će ju tužiti ako je učinila išta ilegalno.

- Stalno se držimo mota naše škole: povratiti sve stvari Kristu, stoji u izjavi.

- S time u cilju, molimo se za mladu damu i njenu obitelj, i spremni smo joj pružiti oprost i podršku ako će ih zatražiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:46