NITKO GA NIJE PROBUDIO

ZASPAO I OSTAO ZAKLJUČAN U AVIONU Prvo na što je pomislio je da mora u WC!

Tom Wagner (51) je zaspao tijekom leta za Houston, a kada se probudio, shvatio je da je ostao potpuno sam u zaključanoj letjelici.
 YouTube

Američka aviokompanija United ExpressJet pokrenula je istragu bizarnog incidenta koji se krajem prošlog tjedna dogodio na letu Lafayette-Houston.

Tom Wagner (51) je iz Lafayettea u Louisiani poletio prema Los Angelesu, a u Houstonu je trebao presjesti na drugi avion. Tijekom leta je zaspao, a kada se probudio, shvatio je da je ostao sam u ugašenom avionu parkiranom na aerodromu u najvećem gradu Teksasa.

'Probudim se i vidim svjetla su ugašena. Pogledam iza sebe, kad ono nema nikoga. Nasmiješio sam se i samom sebi rekao: Moram izaći odavde', ispričao je Tom, inače brodski kapetan.

'Pojma nemam kako se to moglo dogoditi. Svi su putnici otišli. Čovjek bi pomislio da će te neko prodrmati i reći: Hej, stari, stigli smo', dodao je.

No, napuštanje letjelice isprva je ipak moralo pričekati s obzirom da je Tom osjetio zov prirode. 'Morao sam u WC. Tumarao sam avionom i u mraku tražio zahod', kazao je za NBC i dodao da je imao sreće što je, kada ga je pronašao, vidio da nije zaključan. 'Bome bi se namučili dok bi očistili nered iza mene', rekao je.

Nakon olakšanja na zahodskoj školjci, nazvao je svoju partnericu Debbie te joj rekao: 'Zaključan sam u avionu, ovo nije šala. Daj odi negdje i izbavi me iz ovoga.'

Ona mu isprva nije povjerovala, ali na kraju je ipak popustila te je nazvala aviokompaniju. 'Kazali su joj: Gospođice, mi temeljito pregledavamo aviona, nema šanse da je ostao unutra', priča dalje Tom.

Zatim je stvar odlučio uzeti u svoje ruke te je krenuo otvarati vrata letjelice. No, igrom slučaja s druge su strane u tom trenutku baš bili stigli zaposlenici aerodroma, koji rade na održavanju aviona.

'Što radite u ovom avionu? Gdje vam je iskaznica?', počeli su ga iznenađeno ispitivati sve dok im napokon nije pojasnio da je u letjelici zaglavio ni kriv ni dužan.

Jedan od radnika radiovezom je zatim dogovorio da Wagnera prebace na terminal s kojeg je trebao poletjeti prema Los Angelesu, no na avion je već debelo zakasnio. Prenoćio je u aerodromskom motelu, a u Kaliforniju je odletio sutradan.

U Unted ExpressJetu pojma nemaju kako je moglo doći do Wagnerove avionske epopeje. U priopćenju su samo kratko potvrdili da je Wagner zaglavio te da je u tijeku istraga incidenta.

'Što da sam kojim slučajem bolestan? Što da me strefio srčani udar ili da sam umro? Zar se avion samo tako zatvori, bez da se vidi da je netko još u njemu?, pita se na kraju Wagner, a prenosi Daily Mail .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:29