HALLOWEEN

Vodimo vas u Sirup na Halloween, Pistolero i We love house!

Čak 15 besplatnih upada čeka čitatelje Jutarnjeg lista koji će se ovaj produženi vikend moći zabavljati u klubu Sirup na tri različita programa

petak, 29.10.2010. PISTOLERO

U petak 29.10. „Sirup“ će još jednom zaplesati u polomljenom ritmu breakbeat okršaja jer ''Pistolero'' ugošćuje slovenske breakbeat majstore. Dado iz ljubljanske Code.Ep ekipe dj-ingom se bavi preko deset godina, vrsni je gitarist i bivši član hip-hop grupe ''Garbage Enemy'' te crossover benda ''Srečna Mladina''. Kao dj bio je podrška mnogim svjetski poznatim imenima. Neki od njih su Krafty Kuts, Dj Krush, Featurecast, Junty Skruff, TM Juke, Hexstatic itd, itd. a odnedavno, vlastitu produkciju objavljuje pod pseudonimom Mistr Tado. Osim Dade, iz drage nam susjedne zemlje dolazi i W.G.(My Hell Jackson) poznat još i kao polovica Gipsy Jungle dvojca kojeg čini zajedno sa Haris Piltonom. Dvojac je prepoznatljiv po svojim jungle-drum'n'bass-balkan-brass brijama. U zadnjih nekoliko godina, intenzivno se posvetio breakbeatu, pa se u Sirupu može očekivati njegov opasan nuskoolbreaks set. Tu je još i standardna Pistolero dj/vj postava (Kirg, Pelks, Zmayo,Tanja, Wild Bronco). Upad je 25 kuna do ponoći a 35 kasnije. Od 23 do 01 na snazi je "Sretni dvosat" i velika većina tekućeg sadržaja na šanku može se konzumirati u pola cijene.

Pistolero ekipa je audio-vizualni dj/vj kolektiv čiji je cilj promicanje kvalitetne glazbe i video umjetnosti, posebice breakbeata i njegovih fuzija sa srodnim glazbenim pravcima. Pistolero tulumi redovno se održavaju od 2005. godine. Na Pistolero večerima nastupali su strani izvođači kao što su: Eat Static, Dendron, Robosapiens, Digitalis, Santos, J-Bass, Amb, Lomo, Dado, LuQas, Hedflux, Far Too Loud, Neurodriver te mnoštvo domaćih dj/vj-eva iz raznih prijateljskih ekipa. Pistolerosi su nastupali na raznim klupskim večerima i open air tulumima po Zagrebu i okolici te širom Hrvatske. Iako je glavni glazbeni stil kojim se bave breakbeat / nuskool breaks / tech-funk / psy-breaks nisu im strani ni izleti u dub, trens, elektro, jungle, drum'n'bass, dubstep ili techno vode.

subota, 30.10.2010. WE LOVE HOUSE

Nakon sjajnog starta sezone u Sirupu, We Love House predstavlja gosta sa vrlo zanimljivom reputacijom: glazbenik s rock iskustvom, producent sa zavidnom listom objavljenih izdanja za Hilltribe records, DJ s nepogrešivim osjećajem za zabavu i nepopravljivi hedonist - njegovo ime je jednostavno Saša!

Živi u Stuttgartu, odrastao je na njemačkoj sceni te kao DJ nastupao u klubovima poput Climax-a u Stuttgartu.

Iako stilski neograničen, za Sirup je pripremio svoj odlični house set u kojem dominiraju tribal ritmovi, no osjećaj za funk i soul daju njegovom setu novu dimenziju, koju tako volimo na WE LOve HOuSe eventima..

Uz njega, tu su E-Base & Paul Wish, rezident dvojac koji pazi na Vas i čuva od svih glazbenih nedaca u klubovima...

nedjelja, 31.10.2010. HALLOWEEN SIRUP

Noć Vještica, sve popularniji običaj, prekopiran iz američke pop kulture, u Sirupu će se ''proslaviti'' uz dark-electro-trashy-italo-disco ritmove, a glavna gošća ove stravične nedjelje bit će Popsimonova, mlada zagrebačka umjetnica, nekoć polovica electro pop dueta Dekolaž. Pored ove neobične, skromne i zagonetne elektro-pop ikona čije vrijeme tek dolazi, nastupit će i sve popularniji dvojac HoW Convinient te DJ Sergej

Jutarnji list vodi po 5 svojih čitatelja na sva 3 događaja,a sve što morate napraviti jest poslati mail s oobnim podacima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te naznačiti na koji event želi upasti besplatno.

Dobitnici za:

Halloween

Dino Šarić

Anita Šego

Dean Pifar

Zdravko Djule

Vesna Tomičić

Pistolero:

Paulina Pušić

Nina Anić

Nikica Jelenski-Whiskas

Violeta Viki

Gordana Babin

We love house:

Lucija Gović

Marko Sostaric

Gordana Josipović

Marina Rudinović

Majda Pečenković

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 23:27