REALITYSPOTTING

VIDEO: Zvijezde novog reality showa bit će - narkomani koji se 'skidaju'

'Ovisnik' (Addicted), kako će se zvati show, pratit će i rad intervenistice Kristine Wandzilak koja će ovisnicima pomagati u izlječenju te 'skidanju' s droga

Baš kada ste pomislili da su televizije iscrpile sve moguće teme reality showa na američkom TLC-u kreće novi serijal. Naime, glavne zvijezde novog reality showa bit će ovisnici koji se pokušavaju 'skinuti', a kamere će pratiti njihovu borbu s ovisnošću.

'Ovisnik' (Addicted), kako će se zvati show, pratit će i rad intervenistice Kristine Wandzilak koja će ovisnicima pomagati u izlječenju.

Inače, Wandzilak je i sama bivša ovisnica koja je već od 15 godine života upala u svakodnevni vrtlog alkohola, droge i lijekova. U jednom je trenutku bila i prostitutka te kriminalka jer je 'poroke nekako trebalo financirati'.

Kada je napunila 21. godinu života shvatila je da dalje ne može ići te se odlučila 'skinuti' i sada je 'čista' već 16 godina.

Wandzilak vjeruje kako će reality show 'Ovisnik' pokazati svjetlo na kraju tunela za brojne ovisnike koji smatraju da za njih više nema šanse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:32