NOVI MARVELOV HIT

VIDEO: VIN DIESEL JE POTPUNI LUĐAK Ponavlja jednu te istu rečenicu stotine puta na svim jezicima

 YouTube

LOS ANGELES - U nadolazećem marvelovom blockbusteru ‘Guardians of the Galaxy’ Vin Diesel igra ulogu Groota - inteligentnog humanoidnog drveta koje ne može reći ništa osim ‘Ja sam Groot.’

Diesel, veliki obožavatelj stripa po kojem je film snimljen, osobno je redatelja Jamesa Gunna molio da mu dodijeli tu ulogu, na koju se bacio s nezamislivim entuzijazmom.

Iako je ‘Ja sam Groot’ sve što Groot može reći, Gunn je Dieselu dao cijeli scenarij s rečenicama koje objašnjavaju što je zapravo Groot htio reći, od ‘slažem se’ do ‘ideš mi strahovito na živce,’ a Diesel je pokušao svaki svoj ‘ja sam Groot’ intonirati drugačije kako bi prenio željenu poruku.

No, ludilo tu ne prestaje: dok će u mnogim zemljama ‘Guardians of the Galaxy’ biti sinkroniziran na druge jezike, a glasove glavnim glumcima posudit će lokalni talenti, Diesel je insistirao da osobno snimi ‘ja sam Groot’ i za većinu stranih sinkronizacija.

U snimci koju su objavili Marvel i Disney možemo vidjeti Diesela kako ponavlja ‘ja sam Groot’ na španjolskom, portugalskom, mandarinskom kineskom, francuskom i ruskom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:29